Galatasaray'dan Stuttgart'a transfer olurken kulübüne 11 milyon Euro kazandıran Ozan, Stuttgart'tan Schalke'ye transferinde ise takımına 15 milyon Euro kazandırdı. Eğer ki Schalke bu transferi gerçekleştirebilirse Ozan takımına 30 milyon Euro kazandırmış olacak. Ülkemizin büyük kulüpleri olan Galatasaray'ın altyapısından çıkan, ardından Stuttgart'a transfer olan, ordan da Schalke'ye yükselen Ozan Kabak'ın adı İngiliz devi Liverpool ile anılıyor. Liverpool, Ozan Kabak için süpriz bir takas hedefinde.

Daily Telegraph'ın haberine göre, Premier Lig'in başarılı kulüplerinden Liverpool, Schalke'nin parlayan genç yıldızı Türk Milli Ozan Kabak'ı kadrosuna katmak istiyor. İngiliz ekibi Ozan'a karşılık forvet oyuncusu Divock Origi'yi vermek için masaya oturmaya hazır.

Diğer bir yandan, ada ekibi Liverpool'da yeterince süre bulamayan Origi bu takasa çok sıcak bakıyor. Forvet mevkiinde oynadan Divock Origi, daha fazla süre alma şansı olduğu ve goller atabileceğini düşündüğü Schalke takımına transferi için olumlu.

Savunma En Büyük Problem

Hücum hattında Mane, Firmino ve Mohammed Salah gibi üç yıldızı olan Jurgen Klopp'un takımı Liverpool'un en büyük sorunu savunma. Savunmasında son yılların yıldız ismi Virgil van Dijk ve başarılı Joe Gomez'in bulunduğu kulüp, bu oyuncuların form düşüklüğü ve sakatlı sorunlarıyla başa çıkmak için Ozan Kabak transferine sıcak bakıyor.

Temizlik işçilerine kadro yolu açılacak Temizlik işçilerine kadro yolu açılacak

Kaynak  : guvencehd.org