10 Mart 2022 tarihinde yapılacak olan Lokantacılar ve Fırıncılar Odası’nın Genel Kurulu’nda Başkanlığa aday olduğunu uzun süre önce açıklayan Özgür Tunçbilek, seçildiği takdirde hiçbir ayırım yapmaksızın üyelerin yanında ve hizmetinde olacağını belirtti.
      

10 Mart 2022 Perşembe günü yapılacak olan Isparta Lokantacılar, Fırıncılar, Kasaplar ve Pastacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın kongresi öncesi başkan adaylığını açıklayan Anadolu Mutfağı sahibi Özgür  Tunçbilek birlik beraberlik mesajları verdi. 

HER ZAMAN ÜYELERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ…  

Fırıncılar, Kasaplar, Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanlığına adaylığını uzun süre önce açıklayan Özgür Tunçbilek Haber32'ye yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: 

İkinci Elde Otomobil Satışlarında Düşüş Var İkinci Elde Otomobil Satışlarında Düşüş Var

“10 Mart 2022 günü yapılacak olan genel kurulumuzda desteklerinizi bekliyoruz. Esnaf Odaları Birlik Başkanımız sayın Ahmet Tural’ın  öncülüğünde 10 Mart Perşembe günü gerçekleşecek olan Oda seçimlerinin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Şahsım ve ekibim olarak üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için genel kurulda adayız.

 Amacımız;  bünyemizdeki Fırıncı, Kasap, Pastacı  ve Lokantacı esnafının sorunlarına sahip çıkmak, çözüme kavuşturmaktır. Üyelerimizin her zaman menfaatlerinin korunması için gece gündüz demeden çalışma  yürüteceğiz. Üyelerimizin kötü ve iyi günlerinde her zaman yanlarında olacağız. Esnaf ve sanatkarlarımızın mağdur olmaması için tarifelerin zamanında çıkması için Birlik bünyesinde iyi ilişkiler içerisinde girişimlerde bulunup en kısa sürede sonuçlandırılması için çalışacağız. “

TÜM ÜYELERİMİZİ KONGREMİZE BEKLİYORUZ.

Tunçbilek, oda bünyesine kayıtlı esnaf ve sanatkarların sayısının yaklaşık bin civarında olduğunu ifade ederek 10 Mart 2022 günü yapılacak olan genel kurulun Demokratik bir ortamda geçmesini beklediklerini ifade ederek, “Şuanda birden fazla aday arkadaşımız var. Bu Demokratik bir seçim herkes aday olabilir, herkese saygı duyarız. Ama ben ve ekibimiz bünyemizdeki esnaf arkadaşlarımıza en iyi hizmeti vermektir. Çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz” dedi.

ÜYELERİMİZİ TEK TEK ZİYARET EDİYORUZ…
10 Mart 2022 Perşembe günü yapılacak olan Genel kurul için, geniş bir ekiple çalışmaları sürdürdüğünü ifade eden Tunçbilek, “Tüm üyelerimizi sırayla ziyaret etmek için bir planlama yapmış bulunmaktayız.

Esnaflarımızı ziyaretlerimiz genel kurul gününe kadar devam edecek. Genel Kurul sonrasında da esnaflarımızı ziyaretlerimiz devam edecek” şuan esnaf kardeşlerimizden yoğun bir teveccüh görüyoruz, esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, desteklerini bekliyorum'' şeklinde konuştu.