Afyonkarahisar'da Piknik Faciası: 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen piknik faciasında, 16 kişilik öğrenci grubundan bir öğrenci köprü üzerinde fotoğraf çekmek isterken dengesini kaybederek suya düştü. Öğrencilerin suya düşmesi üzerine, onu kurtarmak amacıyla suya atlayan bir başka öğrenci, servis şoförü ve bir vatandaş da boğularak hayatını kaybetti. Toplamda 4 kişi olayda yaşamını yitirdi.

piknik-1-kXM7_cover

Olay, Akdağ Tabiat Parkı'nda meydana geldi. Hocalar Lisesi'nden gelen 16 kişilik öğrenci grubu piknik için bölgeye gelmişti. Gruptan bir kişi, gölet üzerindeki köprüde fotoğraf çektirmek istedi ve dengesini kaybederek suya düştü. Bunun üzerine diğer öğrencilerden 3 kişi de suya atlayarak öğrenciyi kurtarmak istedi. Ancak maalesef, 4 kişi de su altında boğularak hayatını kaybetti.

0

Olayın ardından AFAD ekipleri, cesetleri çıkarmak için çalışmalara başladı. Sandıklı Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü incelemelerin ardından cesetler, otopsi yapılmak üzere ilçe devlet hastanesinin morguna götürüldü.

cenaze

Trafik Sigortası Primlerinde Yeni Dönem Başladı Trafik Sigortası Primlerinde Yeni Dönem Başladı

Otopsi işlemleri tamamlanan Halil E. ve Mehmet Can K. adlı lise öğrencileri ile servis şoförü Ramazan Aydın'ın cenazeleri Hocalar ilçesine, Yusuf Keser'in cenazesi ise Konya'nın Akşehir ilçesine gönderildi. Bu acı olayın ardından Afyonkarahisar'da derin bir üzüntü hakim oldu.