İçişleri bakanlığı tarafından 28.01.2022 tarihinde yayınlanan hurda/atıl durumdaki araçların toplatılması ile ilgili genelge yayınlanmış yayınlanan genelgeye İstinaden Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri gül küçük sanayi sitesi içerisindeki sokaklar ve ara sokaklardaki hurda/atıl araçların kaldırılmasına yönelik çalışma yaptılar.
Konu ile alakalı açıklamalar yapan Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan hurda/atıl durumdaki araçların toplatılması ile ilgili genelge kapsamında ısparta emniyet müdürlüğü ekipleri sanayimiz içerisinde çalışma yaptılar. Özellikle ara sokaklarda bulunan ve esnaflarımız tarafından şikayete konu olan hurda araçlar emniyet ekiplerimiz tarafından titizlikle yapılan çalışmalar çerçevesinde kaldırılıyor. 
Çıkarılan genelgeninin esnafımız için ve sanayinin düzene girmesi için çok önmeli olduğunu belirten boyacı, genelgeden dolayı başta içişleri bakanımıza ve yapılan çalışmalardan dolayı Isparta Valimize, Isparta Emniyet Müdürümüze Ve Isparta Emniyet Müdürlüğü ekiplerimize çok teşekkür ederim dedi.


 

Şehir İçi Trafiğinde Korkutan Kaza 11 Araç Hasar Aldı Şehir İçi Trafiğinde Korkutan Kaza 11 Araç Hasar Aldı