Doğa ile İç İçe: Tiny House'larla Açık Havada Mükemmel Yaşam Doğa ile İç İçe: Tiny House'larla Açık Havada Mükemmel Yaşam

Tesettür kombini yapmak her ne kadar zahmetli görünse de doğru ipuçları eşsiz bir kolaylık sağlayacaktır. Üstelik şık görünmek için rahat edemeyeceğiniz parçaları kullanmanıza da gerek yok. Bu sezon, birbirinden güzel ve rahat kıyafetler, vitrinlerde boy göstermeye başladı. Gelin, tesettür giyim ipuçları ile tarzınıza ufak dokunuşlar yapalım!

Tesettür Giyim Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tesettür giyim, gerek çeşit gerek modelleri ile oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Bu nedenle birçok kombin kolaylıkla oluşturulabilir. Ancak söz konusu kombinlerin sizin vücudunuza uygun olup olmaması oldukça fark yaratacaktır. Bunun için yapılması gereken; beden ölçüleri ve ten renginize uyumlu parçaları bulmak, hangi tarzın size hitap ettiğinden emin olmaktır.

Renk Seçimi

Her sezon farklı renklerin trendlerde olduğunu görsek de modaya uyum sağlamak için size yakışmayan tonları kullanmayın. Turuncu, mor gibi canlı renkler, her kadına yakışır. Ancak çizgili, çiçek desenli ve canlı görünen tasarımlar, olduğunuzdan kilolu görünmenize neden olacaktır. Bej ve krem tonları ise açık tenli kadınlara daha çok yakışıyor. Beyaz, kırmızı, mavi parçalar, esmer kadınlar için harika seçimler!

Kumaş Seçimi

Özellikle tesettür elbise seçeneklerinde kumaş seçimi oldukça önemlidir. Çünkü yazlık ve kışlık elbiselerin kumaşları birbirlerinden farklıdır. Rahatlığınız ve şıklığınızdan ödün vermemek için hangi mevsimde hangi kumaş elbiseleri tercih etmeniz gerektiğine karar vermelisiniz. Ayrıca kalite, şıklığın anahtarıdır. Tarzı ve kumaşı ne olursa olsun kalitesiz ürünler istediğiniz görünümü elde etmenizi engeller.

Şık Detaylar

Geniş ürün yelpazesi içerisinde şık detaylar içeren birçok model bulunuyor. Bu detayları; ayakkabı, takı veya çantayla birleştirmek, modern görünümler kazanmanızı sağlayacak. Ayrıca sadece kıyafetlerinizde değil, şal ya da eşarbınızda da desenlere önem verin. Onları nasıl kullanacağınız ise tamamen sizin hayal gücünüze ve zevkinize bağlı.

Uygun Kesimler

Uygun kesimleri bulmak için; boyunuzu, kilonuzu ve vücut tipinizi en doğru şekilde bilmeniz gerekir. Beden ölçülerinizin hangi tip vücuda uygun olduğunu belirleyin ve bedeninizi orantılı gösterecek parçalar seçin. Örneğin, zayıf kadınlar hareketli kesimleri rahatlıkla tercih edebilirken kilolu kadınlar A kesim ve dar kalıplara yönelebilir.

Aksesuarlar

Aksesuarlar, her kombinin tamamlayıcı parçaları olarak bilinir. Buna bağlı olarak tesettürlü kadınların sıkça tercih ettiği aksesuarlar; güneş gözlüğü, kolyeler ve bilekliklerdir. Son zamanların trend takıları arasında ise harfli kolyeler, gold detaylı pırıltılı bileklikler ve pırlantalar yer alıyor.

Layering

Layering, yani kat kat giyinme, tesettürlü kadınların sıkça tercih ettiği bir moda taktiğidir. Gömlek üzerine kazak ya da süveter giyimi veya body üzerine tişört giyimi gibi birçok layering bulunmaktadır. Buna bağlı olarak layering yapılırken kullanılan ürünlerinin renk ve kumaş uyumu, kombininizin rahatlığı ve şıklığı bakımından oldukça belirleyici olacaktır.

Uygun Beden

Giyim sektöründe beden skalası hemen her markada aynıdır. Ancak kalite ve tasarım kötü olduğu sürece uygun beden seçseniz de istediğiniz gibi görünmeniz zordur. Bazı durumlarda S olmasına rağmen M genişliğinde ürünlerle de karşılaşabiliyoruz. Sorun yaşamamak için kalıpları tam beden olan, müşteri memnuniyeti yüksek firmalara yönelmelisiniz. Bu noktada Kamil Keskin adresini incelemenizi tavsiye edebiliriz.