AK Parti Isparta Milletvekili ve YSK Temsilcisi Recep Özel, "Cumhur İttifakı" protokolünün doğru ve haklı olanın güvencesi olduğunu belirtti. Protokolün, temel hak ve hürriyetlerin eksiksiz yaşanmasının, demokrasi, insan hakları ve hukukun üstünlüğünün teminatı olmaya devam edeceğini vurguladı.

 Özel, "Cumhur İttifakı"nın sadece bir seçim ittifakı olmadığını, Türkiye'ye yönelik iç ve dış kaynaklı hasmane girişimler karşısında milli ve ahlaki bir duruş ve bu çerçevede sürdürülecek tarihi bir birliktelik olduğunu ifade etti. Özel, "Gayret bizden, tevfik Allah'tandır" şeklinde konuştu.

RECEP ÖZEL'İN KONUYLA İLGİLİ PAYLAŞIMI ŞÖYLE;

Burdur'da Sürücü El Frenini Çekmeyi Unuttu Araç Boşluğa Düştü Burdur'da Sürücü El Frenini Çekmeyi Unuttu Araç Boşluğa Düştü

“CUMHUR İTTİFAKI”PROTOKOLÜMÜZ

Cumhur İttifakı haklının güvencesi doğrunun tarafı olmaya, temel hak ve hürriyetlerin eksiksiz yaşanmasının, demokrasi, insan hakları ve hukukun üstünlüğünün teminatı olmaya devam edecektir.

“Cumhur İttifakı” sadece bir seçim ittifakı olmayıp, Türkiye’ye yönelik iç ve dış kaynaklı hasmane girişimler karşısında, milli ve ahlaki bir duruş ve bu çerçevede sürdürülecek tarihi bir birlikteliktir.

Gayret bizden, tevfik Allah’tandır.