Isparta'da 22, 24, 25 ve 27. dönemlerde Milletvekilliği yapan Ak PArti YSK Temsilcisi Recep Özel, duygusal bir veda yazısıyla meclise veda etti.

Vekilliği süresince Ak Parti'nin başarılı olabilmesi adına her türlü fedakarlığı yapan, ismi listelerde olmadığı dönemlerde yine aday gibi çalışan Recep Özel'in, vekillik yaptığı süre içinde asla Baronlarla adı geçmedi, herhangi bir akçeli işte ismine leke getirecek bir ortaklık, avantacılık yada çıkar sağlamakla adı anılmadı.

Isparta İçin Meteoroloji'den Uyarı Geldi Isparta İçin Meteoroloji'den Uyarı Geldi

Recep Özel, 20 Yılda bazen hatalı kararlar aldı, bazen kızdı, bazen kızdırdı ama, Özel her zaman halkın eleştirebildiği, bizim recep, yada recep abi olmayı tercih etti. Onu sevenler ''Recepci'' olarak anılsa, dışlansa da o bu durumdan mağduriyet yaşayan yol ve dava arkadaşlarına Ya Sabır diyerek yol arkadaşlığı etmeyi sürdürdü. 

Şimdi emekli vekil olan Recep Özel, şu sözlerle yol arkadaşlarına teşekkür ederek desteğe devam mesajı verdi.

Çok değerli Ispartalı  Hemşehrilerim ,Kardeşlerim sizlerin çok değerli oyları ile dört defa ISPARTA Milletvekili olarak seçildim.

Milletvekili seçimleri bugün itibariyle neticelendiği için görev süremiz nihayete ermiş bulunmaktadır.

Gücümün yettiğince  hizmet etmeye çalıştım, yapabildiğimiz işler var yapamadığımız işler var, gönlünü istemeyerekte olsa kırdığımız kardeşlerimiz vardır, herkesten haklarını helal etmelerini istiyorum.

Yine bulunduğumuz konum ve görev ne olursa olsun Milletimizin ve Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ‘ ın emrinde olmaya devam edeceğiz.

İkinci tura kalan Cumhurbaşkanı seçiminde daha çok çalışarak , gayret göstererek Liderimizle birlikte mührümüzü ülkemize ve dünyaya yine vuracağız.

Yeni seçilen Isparta Milletvekillerimizede başarılar diliyorum, hayırlı olsun. Rabbim güzel hizmetler yapmalarını nasip etsin. 

Hepinize saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.