Saadet Partisi Isparta İl Başkanı Yaşar Gürtoklu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Gürtoklu mesajında şu ifadeleri kullandı: ''Doğru, ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı ile zor şartlarda fedakârca görev yapan değerli basın mensuplarımıza başarılarla dolu bir meslek yaşamı diliyorum.

Basın kamuoyu ile yöneticiler arasında bir köprü vazifesi gören ve halkımızın güncel haberleri alması için çalışan cefakar insanlar. Yöneticilerin denetlenebilir olması açısından basın çok mühim bir vazife üstlenmektedir. Bu minvalde tüm basın çalışanlarının bu değerli mesleğin icrasında; herhangi bir çıkar gözetmeksizin, temel hak ve hürriyetlerin korunmasına, ilkeli haberciliğe, özel yaşamın mahremiyetine ve hukukun evrensel ilkelerine hassasiyet ile yaklaşarak görevlerini en objektif biçimde yerine getirmeleri mesleklerine yakışır bir duruştur. Bu hassasiyetleri gözeterek çalışan tüm basın çalışanlarımız en büyük takdire layıktır. Bağımsız bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri özgür, bağımsız ve ilkeli bir basın anlayışıdır.

Isparta’da Kadın, Ev Merdiveninden Düşerek Yaralandı Isparta’da Kadın, Ev Merdiveninden Düşerek Yaralandı

Ülkemizin sorunlarını ve bilgi akışını en doğru ve objektif bir şekilde yetkililere ve kamuoyuna yansıtmaya çalışan ve basın yayın organları içerisinde muhabirinden, sayfa editörüne, yazarlarından, matbaasında çalışanına, haber peşinde koşan, kamuoyunun doğru, ilkeli, adil, objektif, anında bilgilendirilmesi için görevlerini fedakârca yerine getirme gayretiyle emek sarf eden, tüm gazetecilerin ‘10 Ocak Gazeteciler Günü'nü’ kutlarım.''