GÜL PETEK SANAYİDEKİ PTT ŞUBESİ KAPATILIYOR.

Gül Küçük Sanayi Sitesi içerisinde faaliyet gösteren PTT Şubesi kapatılıyor. 4000 kişinin çalıştığı sanayi sitesinde PTT şubesi kapatılıyor.

60 Metrekarelik Arazi Küle Döndü 60 Metrekarelik Arazi Küle Döndü

Sanayi esnafı neden böyle bir karar alındığını merak ediyor. 

Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet BOYACI, daha önce de PTT şubesini kapatmak için girişimleri olmuştu. Ancak biz engel olmuştuk. Son dönemde haftada 3 gün açılıyordu.

Yetkililere bir gün açılıp bir gün açılmamasının çok yanlış bir karar olduğu bundan dolayı esnafın kapalı olduğu için geri dönüp gittiğini söylememize rağmen uyarılarımıza kulak asmadılar. Son olarak da şubenin zarar ettiğine dair tarafımıza yazı göndererek PTT şubesini kapatıyorlar.

ptt

Ayrıca PTT şubesinin bulunduğu işyeri derneğimize ait olup çok düşük bir kira bedeliyle oturuyorlardı. Bu PTT şubesinin zarar etme sebebi mevcut PTT yöneticileridir. PTT bilindiği üzere kamu yararına çalışan bir kurumdur.

Defalarca uyarmamıza ve yardımcı olacağımıza dair taahhüt vermemize rağmen uyarılarımıza kulak asmamışlardır. Bundan dolayı PTT şubesi kapatılmıştır. Buradan tüm yetkililere sesleniyoruz ve PTT şubesinin bir an önce tekrar geri açılmasını istiyoruz dedi.