Yağcı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, seçim sonuçlarını kabul ederek Yalvaç için birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

EKK Başkanı Sürmeli Yağcı, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Seçim bitti, şimdi Yalvaç için el-ele verme zamanı geldi. Halkımızın özgür iradesine saygı duymak ve seçilen arkadaşımıza her konuda destek olmak boynumuzun borcudur. Bu işbirlikçi tutumumuzu ifade etmek ve görevinde başarılar dilemek üzere buradayız. Rabbim çıkan sonucu ilçemize hayırlı eylesin" şeklinde konuştu.

Burdur'da Su Deposuna Kadın Düştü Burdur'da Su Deposuna Kadın Düştü

Belediye Başkanı Mustafa Kodal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu ilçede yaşayan tüm halkımız, oy versin vermesin, bizim büyüğümüz, kardeşimiz, arkadaşımızdır. Mazbatamızı aldığımız gün siyasi kimliğimizi bıraktık. Sürmeli Yağcı başkanımız ilçemizde bulunan esnaf kesimini temsil eden 3 önemli görevi üstlenmiş değerli bir insandır. Kendisi ve ekibi ile Yalvaç için omuz omuza mücadele etmek bizim için bir şereftir. Bu nazik davranışlarından ötürü kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi