Mahmut K. ve Mevlüt O. arasında 6 ay önce 2 milyon 750 bin TL'ye aldıkları kafenin satışı üzerine tartışma yaşandı. Tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler

27 Mart günü Yeni Mahalle Karatay Caddesi'nde meydana gelen olayda, iki ortak ve yakınları arasında yaşanan kavgada bıçak, sopa, tabanca ve pompalı tüfekler kullanıldı. Olayın büyümesiyle birlikte çatışma sırasında toplam 28 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ve sağlık ekibi tarafından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Olay yerinde yapılan incelemede, 5 tabanca, 1 pompalı tüfek, 6 bıçak, çok sayıda sopa ve 63 mermi çekirdeği bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaşanan olayla ilgili 29 şüpheliyi gözaltına aldı.

Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, tarafların silahlarla birbirlerine saldırdığı ve polisin müdahalesiyle ayırıldığı görüldü.

Gözaltına alınan 29 şüpheliden 25'i, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Durumu ağır olan 4 şüphelinin tedavilerinin devam ettiği belirtildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden birinin tekerlekli sandalye ile getirilmesi dikkat çekti.

Haber Merkezi