Silindir Masaj Minderi

Geçmişi beş bin yıl öncesine kadar dayanan ayak masajının bilinen ilk uygulama yeri Çin’dir. Bin dokuz yüzlü yılların başında ayak masajı Dr. William Fitzgereld tarafından yeniden keşfedilmiştir. O yıllarda bir çeşit ağrı kesici olarak kullanılan ayak masajı yöntemi zamanla dünyanın dört bir yanına yayılmış ve bugünkü halini almıştır. Vücuttaki serbest enerji akışını sağlamak için kullanılan oldukça etkili bir yöntem olan ayak masajı doğru malzemeler ile yapıldığında oldukça faydalı olmaktadır. Masaj minderi kategorimiz altında bulunan silindir masaj minderi ürünümüz ile ayak ve baş masajınızdan alacağınız verimi en üst düzeye çıkarabilir, masaj yatağı ürünlerimiz ile de konforu en üst düzeye çıkarabilirsiniz.

Yüksek faiz oranı küçük esnafı derde soktu Yüksek faiz oranı küçük esnafı derde soktu

Ayak masajı, vücudunuzdaki tüm alanlara, organlara ve sistemlere karşılık gelen refleks- uyarı noktalarına özel el ve parmak teknikleri ile baskı, ovma ve uyarma şeklinde uygulanmaktadır. Ayak parmaklarından ayak bileklerine kadar gelen bölgedeki tüm refleks noktalarına baskı yaparak uygulanan masaj yöntemi, özel teknikler ile uygulanır. Oldukça rahatlatıcı olan bu masaj sayesinde ayak tabanlarınızda bulunan özel bölgelere yapılacak masaj ile tüm vücutta bir gevşeme, rahatlama ve eksik olan hormonların salınımı gerçekleşir. Ayak masajı ile öncelikli olarak masaj yaptıran kişinin fiziksel, duygusal ve zihinsel olarak kendini iyi hissetmesi hedeflenir.

Ayak tabanı bölgesinde bulunan refleks noktalarında vücut bulan bir hassasiyet olası bir hastalığın bildirimi olabilir. Vücudun kendi kendini iyileştirmesi ve önleyici uyarılar göndermesi için ayak masajı uygulanmalıdır. Bu masaj türü uygulanırken silindir masaj minderi ürünümüzü kullanmanız işlemi oldukça kolaylaştıracaktır.

ProBed silindir masaj minderi ürünümüz tamamen kullanıcı odaklı şekilde üretilmiştir. Ürün yirmi iki daniste on dört santimetre çapında gri süngerden imal edilmiştir. Fermuarlı olan ürün kolay temizlenebilir ve silinebilir bir yüzeye sahiptir. Ürünün rengi opsiyonel olarak seçilebilmektedir.

ProBed olarak müşterilerimizin geri dönüşlerine ve isteklerine önem veriyor, kullanım kolaylığını sağlamak amacı ile çalışmalarımıza her geçen gün yenisini ekliyoruz. Siz değerli müşterilerimize en iyi satın alım deneyimini yaşatmak ana misyonumuz.