60 Metrekarelik Arazi Küle Döndü 60 Metrekarelik Arazi Küle Döndü

MHP Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez Sütçüler’in Kasımlar ve Kesme köylerinde sevgi gösterisi ile karşılandı.

MHP Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez Sütçüler ilçe merkezi, Kasımlar ve Kesme köylerini ziyaret etti.

Sütçüler merkezde esnafı ziyaret eden Sönmez “Bir Oy Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir oy MHP’ye istedi”

Milletvekili Adayı Sönmez’in ikinci durağı Kasımlar Köyü oldu. Burada vatandaşlarla sıcak diyaloglar kuran Sönmez kapı kapı ziyaretler yaptı.

** MUHTAR KARATAŞ: “ÖNCE MEMLEKET, ÖNCE BAYRAK”
Kasımlar Köyünde halkla buluşan MHP Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez’e ev sahipliği yapan Muhtar Yusuf Karataş yaptığı konuşmada, “Memleket ve bayrak olmadıktan sonra ne patatesle ne soğanla hiçbir şey olmaz” dedi. 

Muhtar Karataş şunları söyledi: “Biz inanıyoruz ki Cumhur İttifakı memleket ve millet için doğruları yapmıştır ve yapacaktır. İnşallah karşı gruba Allah bu ülkeyi teslim etmeyecektir. Biz memleket aşığı insanlarız. Memleket ve bayrak olmadıktan sonra ne patatesle ne soğanla hiçbir şey olmaz. Önce bayrak, sancak olacak ki diğerleri mutlaka çözülür. Bizler yapılan hizmetleri görüyoruz” 

** SÖNMEZ: “SİZLER DE TEK BİR KREDİM VARSA BUNU CUMHURBAŞKANIMIZA KULLANIN”
MHP Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez de yaptığı konuşmada, “MHP mecliste ne kadar güçlü olursa devletimiz de, milletimizde, Sayın Cumhurbaşkanımızda o kadar güçlü olur” diyerek partisine destek istedi.

Milletvekili Adayı Sönmez Cumhur İttifakını bir vücuda benzeterek; “Bu vücudu ayakta tutan bacaklardan bir tanesi de MHP’dir. Sakın birilerine kızıp da Sayın Cumhurbaşkanımıza oy vermemezlik yapmayın. Sizler de tek bir oy kredim varsa bunu Sayın Cumhurbaşkanımızdan yana kullanın” dedi.

Sönmez daha sonra 1965 yılında yapılan ve önceki gün elektrik tesisatında meydana gelen arızadan dolayı yangın atlatan Kasımlar Camisinde incelemelerde bulundu.