Skyteks bioklimatik ve açılır kapanır tente modelleri ile dış mekanların konforlu yaşam alanları haline getirilebileceğini biliyor muydunuz? Tente Branda Skyteks bioklimatik ve açılır kapanır tente başta olmak üzere geniş çeşitliliğe sahip, işlevsel ürünleri ile sizlere evlerinize ve iş yerlerinizde dört mevsim kullanabileceğiniz şık ve konforlu dış alanlara sahip olma imkanı sunar.

Bioklimatik pergola diğer bir deyişle rolling roof ya da katlanabilir tavan, yaşam alanlarının çok daha güzel ve konforlu bir hale gelmesini isteyenlerin en sık tercih ettiği çözümlerin başında gelir. Hava koşulları nasıl olursa olsun her durumda kullanıcı konforunu maksimize etmenin en pratik yöntemi olan Skyteks bioklimatik pergola evlerin bahçelerinde, teraslarında ve kış bahçelerinde sıklıkla karşımıza çıkar.

Skyteks bioklimatik pergola sistemlerinin pek çok farklı kullanım alanı olsa da bunlar arasında ilk sırada bahçeler gelir. Kötü hava şartlarında dahi hem şık hem konforlu bir yaşam alanına sahi olma imkanı sunan kış bahçelerinde kullanılan Skyteks bioklimatik sahip olduğu açılır kapanır çatı sayesinde optimum fayda sağlar. Skyteks bioklimatik kolayca her tür hava koşuluna uyumlu hale getirilebilir.

Açılır kapanır Skyteks bioklimatik, teraslar başta olmak üzere çok çeşitli yaşam alanlarını yeniden keşfetmeyi sağlayan çözümler olarak kabul edilir. Bunun yanı sıra kafe ve restoran gibi işletmelerde son derece sık bir şekilde kullanılan Skyteks bioklimatik sayesinde ilgili mekanlar çok daha geniş ve ferah bir hale getirilebilir. Buna bağlı olarak işletmelerde aynı anda çok daha fazla sayıda müşteriye hizmet verilmesi mümkün olur.

Açık havuzlarda da sıklıkla Skyteks bioklimatik kullanılmakta olup bu sayede havuzun gölgelendirmesi sıcak hava şartlarına uygun bir hale getirilebilir. Havuz kenarında keyifli zamanlar geçirmek için başvurulabilecek en işlevsel çözümlerin başında Skyteks bioklimatik gelir.

Skyteks Bioklimatik Modelleri İle Konforlu Yaşam Alanlarına Ulaşmak Çok Kolay

Skyteks tente özel tasarım bir tente sistemidir. Geniş uygulama alanı ile tüm hava koşullarında konfor sağlayan Skyteks bioklimatik montajı sırasında, kullanım alanının özelliklerine göre farklı uygulama şekilleri arasından seçim yapmak mümkündür. Bunlar arasında Skyteks bioklimatik tentenin alana 4 ayak üzerinde duracak şekilde monte edilmesi veya duvara 2 ön ayak üzerinde duracak şekilde monte edilmesi sayılabilir. Diğer bir yöntem ise askı aparatı kullanılarak doğrudan duvara monte edilmesidir.

Skyteks bioklimatik hareketli çatı sistemlerinde çatıyı, farklı derecelerde açılıp toplanma özelliği bulunan alüminyum paneller oluşturur. Tamamlayıcı bir yapısı bulunan özel tasarımlı tentede; ön, arka ve yanlar için özel olarak tasarlanan profiller ile contaları vardır. Böylece sistemin çalışır aksamları, motoru, elektrik aksamı ve mekanik parçaları dış etkenlere karşı korunur.

Skyteks bioklimatik hareketli çatı sistemlerinin bakım ihtiyacını azaltan faktörlerden bir diğeri drenaj tıkanmalarının önlenmesidir. Sistemde her açıdan genel bir bütünlük sağlanıyor olduğundan estetik bir görünüme sahip olmaları ile dikkat çekerler.

Şık tasarımı ile beğeni toplayan Skyteks bioklimatik, dikme profillerinde bulunan kapaklar aracılığıyla dikme içinden pimaşla su yürütme imkanı sağlar. İstenen noktadan çıkış sağlandığı gibi çıkış noktalarına alüminyum renginde boyalı bitiş elemanı kullanılmaktadır. Esnek ve yapılara uygun su tahliye sistemi kullanıldığından tentenin tüm noktalarından çıkış yapılabilir.

Skyteks bioklimatik hareketli çatı sistemlerinde panel profillerine poliüretan köpük uygulaması yapılır.  Bu sayede yoğuşma, ısı ve ses izolasyonu konularında avantaj sağlanır. Yalıtım özelliklerini destekleyen diğer bir unsur ise panellerin içinde yer alan oda boşluklarıdır. Paneller piston hareketiyle tam olarak kaldırılabilme özelliği ile havalandırma verimliliğini maksimize eder. Kış aylarının zorlayıcı olabilen hava şartlarında ise havalandırma işlevini en iyi şekilde yerine getirme noktasında, panellerin 10 derecelik açı ile konumlandırılabilmesi özelliği öne çıkar.

Özel formlu paneller sadece tek bir noktasal hareket ile açılarak aydınlatma ve havalandırma işlevlerini en iyi şekile yerine getirmektedir. Bu hareket, yüksek basınçlı piston motor kullanılarak panellerin bulunduğu profil kaldırılması yoluyla yapılmaktadır. Sistemin sıfır eğim kabiliyetinin yardımıyla oturum alanları, Skyteks bioklimatik hareketli çatı sistemleri kullanılarak çok daha konforlu ve ferah bir hale getirilebilir.

Skyteks Bioklimatik Avantajlarını Biliyor musunuz?

Skyteks Bioklimatik kullanışlı ve özel tasarımları ile dikkat çeker. Kolay ve hızlı bir şekilde monte edilmeye uygun tasarımlarının yanı sıra demonte bir yapıya sahip olduklarından teknik açıdan avantajlı çözümler olarak kabul edilirler. Skyteks bioklimatik, 4 köşesinde bulunan adaptörler ile muadillerinden ayrılır. Dereler, köşe adaptörleri sayesinde 45 derece kesilmez ve profillerin birbiriyle daha uyumlu hale gelmesi sağlanır.

Köşe adaptörlerle dere arasında birinci sınıf kauçuk conta kullanılmasıyla silikon uygulama sorunlarının aşılması ve su izolasyon problemlerinin yaşanması mümkün olur. Alüminyum panel sisteminde 24 volt LED aydınlatma kullanımı tercih edilmekte olup tek profilde yalnızca standart aydınlatma değil aynı zamanda panele dönük ambiyans RGB aydınlatma da yer alır. Dereceden bağımsız LED profil, LED aydınlatma sisteminin uzun ömürlü olmasında ve sorunsuz bir şekilde çalışmasında önemli rol oynar.

Almanya'da En İyi Üniversiteler ve Eğitim Danışmanlığı Almanya'da En İyi Üniversiteler ve Eğitim Danışmanlığı