Altın Mayısın İlk Gününde Hareketli Başladı Altın Mayısın İlk Gününde Hareketli Başladı

Ölen vatandaşın üzerinde battaniyeyle örtülü olarak kaydırakların altında bulunan cansız bedeni, olay yerinde bulunan vatandaşların merakını ve polis ile sağlık ekiplerini canından bezdirdi.

Olay, sabah saatlerinde Kızılsaray Mahallesi'ndeki bir çocuk parkında meydana geldi. İbrahim. P. hareketsiz bir şekilde yatağın üzerinde bulunması üzerine çevre sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, İbrahim Polat'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Bu esnada polis ve sağlık ekiplerinin çalışmalarını izlemek isteyen bir kalabalık, olay yerini sararak polis ekiplerini zor durumda bıraktı. Polis ekipleri kalabalığı uzaklaştırmaya çalışsa da, vatandaşlar bir süre sonra tekrar olay yerine toplandı.

İncelemeler sonucunda, İbrahim P.'nin üzerinden bir miktar para bulundu. Polat'ın hayatını kağıt toplayarak geçimini sağladığı ve son zamanlarda sokaklarda yaşamaya devam ettiği ortaya çıktı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılarak otopsi için işlemlere başlandı.

Haber Merkezi