12:46 Isparta

Eğirdir Belediyesi ekiplerince ilçe genelinde park, bahçe ve yeşil alanlarda temizlik ve bakım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

12:25 Isparta

Şehir Hastanesi önünde bulunan üst geçitlere Isparta Belediyesi tarafından yürüyen merdiven yapılmak üzere, mevcut merdivenler sökülüyor.

12:00 Isparta

Yeni yapılan otogarın önündeki kavşak, trafik ışıklarının çalıştırılması ile birlikte kullanıma açıldı. Ancak, alışıncaya kadar dikkatli olunması gerekiyor.

11:11 Isparta

Isparta’da cip ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

10:40 Isparta

SGK emekli aylığı almak için boşananlara karşı harekete geçti. 81 ilden binlerce ihbar alan SGK denetimlere başladı. 2 binden fazla kişi tespit edildi, bu kişilerin aylıkları kesildi.

10:24 Isparta

Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olarak uygulanan KDV oranı yüzde 10’a, yüzde 18 olarak uygulanan KDV oranıysa yüzde 20’ye çıkarıldı.

10:07 Isparta

27 Nisan 2024 Cumartesi günü Isparta ve ilçelerinde vefat edenleri Haber32 haberlerinde bulabilirsiniz.

14 saat önce Isparta

WhatsApp, sürekli olarak kendisini yenileyerek kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmek için yeni özellikler eklemeye devam ediyor.

14 saat önce Isparta

Türkiye'de her yıl karayollarında meydana gelen trafik kazalarında binlerce insan hayatını kaybetmektedir.

14 saat önce Isparta

Türkiye'de birçok anne baba, kendilerine bakılması umuduyla üzerlerine kayıtlı mülkleri bir evlatlarının üzerine yaparak diğer çocuklarına ölümlerinin ardından daha az miras bırakma yolunu tercih ediyor.