"Türk futboluna hizmet etmek istiyoruz. Tecrübelerimizi genç oyunculara aktarmak ve onları yetiştirmek istiyoruz. Önce kulübü büyütmek ve alt yapı oluşturmak istiyoruz. İzmir'de ve yaşadığım bölgede birçok önemli oyuncu var ve onları motive etmek için bir şeyler yapmak istiyorum.

Sezona iddialı bir kadroyla giren Galatasaray, Dünya Kupası tatili öncesi 14. haftayı Süper Lig'de 27 puanla 2. sırada tamamladı. Liderlik Koltuğu. Görev süremin rossibet başında sarı-kırmızılı takımın genç oyuncuları Icardi, Mertens, Torreira ve Mata'nın yanı sıra Erden Timur ve ekibi, yeni teknik direktör Okan Brook'a ayrılmak istediğini iletti.

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Görev süresinin başında 6 milyon euro harcayan Yusuf Demir ligde Sadece 40 dakika şans eseri kiralık olarak kaldı. 19 yaşındaki yeteneğin kaderini sadece Antalya ekibi değiştirebilecek gibi görünüyor. Genç kanat oyuncusu, son hazırlık maçında Adana Demirspor'a attığı 2 harika golün ardından Okan'dan tam puan almayı başardı. Buruk, Yusuf'u bu sefer bir "atılım" olarak değerlendirerek ve ona daha fazla zaman vermeyi planlayarak kesinlikle takımda kalmasını istiyor.

2 kişi için son şans

Tanıklık girişimleri sonuçsuz. Kondisyonunu geri kazandıktan kısa bir süre sonra, Icardi'nin Beşiktaş ve  Başakşehir galibiyetlerinde devam etme ve başrol oynama rossibet giriş çabaları henüz belirlenmediğinden, kulüp onu geri çekmek zorunda kaldı. Belkan'ın Villarreal karşısında taraftarlardan gelen tepki üzerine takımdan ayrılmak istediği iddia edildi. Belkan'ın Galatasaray'a maliyeti 5 yıl sonra 7.5 milyon euro olacak.

Galatasaray'ın büyük krizi

Takvim haberine göre Galatasaray'ı 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Alanya Spor kadrosuna katan Berkancutlu, teknik direktör Okambrook'tan ayrılma isteğini dile getirdi. Nef Stadı'nda Villarreal ile oynanan hazırlık maçında taraftarların yüksek ıslıklarına maruz kalan 24 yaşındaki oyuncu, Okan Buruk'a, "Taraftar bana karşı. Ben böyle devam edemem, devam etmek istiyorum. Geçici transfer" dedi.

Vallecano'ya karşı maçı izle

Galatasaray'da hayal kırıklığı yaratan Belcancutru, maçın bitiminde taraftarlardan ıslıklarla karşılandı. Genç orta saha oyuncusunun kendisine gösterilen tepkiler karşısında yıkıldığı görüldü. Teknik Direktör Okan Buruk'un, "Eleştirilere kulak asma, performansını artırdığında duracaktır" diyerek genci ikna ettiği bildirildi.