Pempe-yeşilliler, deplasmanda dün oynadıkları Akhisar Belediyespor maçını 2-1 kazandı. Ispartaspor"un 2 gölünü Kemal atarken, yine Ispartaspor"lu futbolcu Agah kendi kalemize bir gol attı.

    Ispartaspor ligdeki 4. maçını dün deplasmanda Akhisar Belediyespor ile oynadı. İlk üç haftada oynadığı maçlardan sadece 2 puan alabilen pembe-yeşilliler, Akhisar"ı evinde yenerek hem 3 puanla tanıştılar hem de çıkışa geçtiler. Ispartaspor"un gollerini Kemal atarken, yine Ispartasporlu futbolcu Agah kendi kalemize attığı gol sayesinde Akhisar Belediyespor"a bir gol kazandırmış oldu.

  Maçın 42. dakikasında Kemal"in attığı gol ile ev sahibi takım 1-0 yenik duruma düştü. Maçın 2. yarısı başladıktan 20 dakika sonra Ispartaspor"lu futbolcu Agah kendi kalesine bir gol attı. Gol sonrasında durum 1-1 oldu. Maçın bitmesine saniyeler kala 90. dakikada kemal yine kendini gösterdi ve durumu 2-1 yaptı.

   Ev sahibi takımı 2-1"lik bir sonuç ile yenen yeşil-pembelilerin maçtaki oyunları göz doldurdu. Ispartaspor Teknik Direktöre Erhan Dodanlı ise, maç sonrasında yaptığı konuşmada, “Biz buraya bu maçı kazanmaya geldik. Çünkü, Ispartaspor taraftarlarını üzmeye hakkımız yok. Bu maçı futbolcularımızın güzel oyunu sayesinde kazandık” dedi.

Olusum