Tarım Kredi Market zincirleri, enflasyonun etkilerini azaltmak amacıyla önemli bir indirim kampanyası başlatıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından işaret edilen bu indirimler, temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirimler içerecek.

Isparta İçin Meteoroloji'den Uyarı Geldi Isparta İçin Meteoroloji'den Uyarı Geldi

TEMEL GIDA VE İHTİYAÇLARDA BÜYÜK İNDİRİM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, zincir marketlerdeki enflasyona dikkat çekerek, enflasyonla mücadele çağrısında bulunmuştu. Bu çağrıya yanıt olarak, Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde yüzde 50'ye varan indirim kampanyası başlatılıyor. İndirim listesinde, süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un, deterjan, sabun, kağıt peçete, kağıt havlu ve daha birçok temel gıda ve ihtiyaç ürünleri bulunacak.

MANAVDAN TAZE İNDİRİM

Temel ihtiyaç ve gıda ürünlerinde yapılacak indirimin yanı sıra, bir müjde daha var. Cumartesi, Pazar ve pazartesi günleri, çiftçilerden doğrudan tedarik edilecek ürünler marketlerde satılacak. Patates, soğan, elma, portakal, domates ve salatalık gibi ürünler "Manavdan Taptaze İndirim Kampanyası" adı altında tüketiciye sunulacak.

MİGROS, BİM, ŞOK ve A101 de İndirime Katkı Sağlayacak

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde başlatılacak olan indirim kampanyası 16 Ekim tarihinden itibaren yürürlüğe girecek. Diğer büyük market zincirleri olan Migros, BİM, Şok Marketler ve A101 da benzer şekilde yüzde 50'ye varan indirimler yaparak, enflasyonla mücadeleye katkı sağlayacaklar. Bu indirimlerle, vatandaşların temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine daha uygun fiyatlarla ulaşmaları hedefleniyor