Hepsiburada, teknoloji devi Apple ile iş birliği kapsamında, Türkiye ’de Apple ürünlerinin online satın alınabileceği tek resmi e-ticaret satış noktası oldu. Apple Hepsiburada iş birliği sayesinde müşteriler, özel olarak tasarlanan ayrı bir bölümden Apple ürünlerini satın alabilecek.

Apple Watch ’dan iPhone ’lara, Mac bilgisayarlardan Apple TV ’ye kadar tüm ürünleri Hepsiburada üzerinden satın almak mümkün.

Hepsiburada müşterileri Türkiye ’de satışı kısa bir süre önce başlayan yeni iPhone modelleri iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ile yeni nesil Apple Watch Series 5 ’i de Hepsiburada ’dan satın alabiliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hepsiburada CEO ’su Murat Emirdağ şunları söyledi:

“Apple ’ın dünyadaki sayılı, Türkiye ’de ise ilk ve tek olarak tercih ettiği yetkili online platform olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimiz özel olarak hazırladığımız sayfa üzerinden bir tıkla, evlerinin konforunda Apple kalitesi ve Hepsiburada güvencesiyle diledikleri Apple ürününü satın alabiliyor. Üstelik bu sayfayı Apple kullanıcılarının alışkın oldukları tasarım ve satın alma yolculuğuna uygun olarak tasarladık.”

Yeni tasarımı görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur