Başrollerini Beren Saat ile Mehmet Günsur’un paylaştığı Netflix yapımı Atiye dizisindeki performansıyla göz dolduran Melisa Şensolsun, dizisinin ikinci sezonunun çekileceğini müjdeledi.

27 Aralık 2019 tarihinde 8 bölümden oluşan ilk sezonun yayımlandığı, senaryosunu Jason George, Nuran Evren Şit ve Fatih Ünal‘ın birlikte kaleme aldıkları, Dünyanın Uyanışı adlı eserden uyarlanan fantastik ve aksiyon türündeki dizi için sevindirici haber geldi. Netflix’in ikinci Türk orijinal internet dizisi olan Atiye için yeni sezon açıklaması geldi.

Dizideki rolüyle büyük beğeni toplayan dizide Cansu karakterini canlandıran Melisa Şenolsun, Atiye 2. sezon çekimleri için çalışmaların Mart ayında başlayacağını açıkladı.

Atiye dizisinin konusu nedir?

İstanbul’da mükemmel bir hayat süren genç ve güzel bir ressam olan Atiye’nin hayatının nasıl değiştiği konu alınıyor.

İlk bireysel sergisini açmak üzere olan Atiye’nin yolu dünyanın en eski tapınağı olan Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle kesişecektir. Erhan adındaki bir arkeolog, burada yaptığı kazıda bir sembol keşfeder. Bu sembol, Atiye ile Göbeklitepe arasında son derece gizemli bir bağlantı olduğuna işaret etmektedir.

Bunun üzerine Atiye hayatını tamamen değiştirip geçmişinde ve bu antik harabelerde saklı olan sırların peşine düşecektir.