İşbirliği için yeni adımlar atan AE Games, yeni oyunlarını Steam üzerinden satmak için hazırlık yapıyor. İlk olarak Star Wars Jedi: Fallen Order oyununun satışa çıkaracağını duyuran şirket ön siparişlerin bugün itibarı ile alınacağını belirtti. Şirket önümüzdeki yıl çıkacak olan Apex Legends, FIFA 20, The Sims 4, Battlefield V, Unravel 2 gibi oyunların da Steam üzerinden satılacağını duyurdu.

Ayrıca Steam üzerinden EA Access hizmetini satmak için çalışmalara devam eden firma oyunların Origin platformu ile birlikte oynanmasını sağlayacak. Buharlı kupa twiti ile gündeme oturan EA Games, iki platformda da aktif olarak yer almak istiyor. Şirket EA Access aboneliği konusunda herhangi detaylı açıklamada bulunmadı.

Star Wars Jedi: Fallen Order oyunu 15 Kasım 2019 ’da yayınlanacak. Electronic Arts, geçtiğimiz yıllarda Origin platformunun daha fazla kullanıcıya erişmesi için oyunlarının diğer platformdan satışını durdurmuştu. Geçtiğimiz günlerde kararından vazgeçen şirket bu hamlesi ile birlikte daha fazla kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor.

EA Games yetkilileri gelecekteki tüm oyunlarının Steam platformunda yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda detaylı bilgi vermekten kaçındı. Ancak belli başlı oyunların yayınlanmasına kesin gözü ile bakılıyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur