Spigen ile zırhladık serimizde bu kez konuğumuz Galaxy Note 10 Plus. Son zamanlarda ekrandan parmak izi okuyucusu ile ilgili bazı sorunların ortaya çıktığı Galaxy Note 10 Plus'ı Spigen ile zırhladık. Ayrıca, Galaxy Note 10 Plus parmak izi konusuna da açıklık getirdik.

S10 Plus'ı zırhladık

Galaxy Note 10 Plus'ı Spigen ile zırhladık

Galaxy S10, Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Plus parmak izi okuyucusu ile ilgili önemli sorunlar yaşıyor. Üzerine takılan üçüncü parti ekran koruyucusu nedeniyle her parmağı algılayan ve kilidi açılan telefonlarda son durum ne? Yüksek fiyat etiketine sahip bu akıllı telefon modelini zırhlarken, merak edilen parmak izi konusuna da değindik. Galaxy Note 10 Plus'ı Spigen ile zırhladık ve akıllı telefonu darbelere karşı çok daha dayanıklı hale getirdik. Bakalım, hangi kılıflar Note 10 Plus'ı nasıl koruyor? Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler... https://youtu.be/jtcqQA3DiWQ

Galaxy Note 10 Plus parmak izi sorunu

Galaxy Note 10 Plus parmak izi sorunu ile birlikte kullanıcılar Galaxy S10 ailesinde ve Galaxy Note 10 modelinde de aynı sorunu yaşadı. Telefonunun ekranına üçüncü parti ekran koruyucusu takan kullanıcılar, telefona tanıtılmamış bir parmağın da ekran kilidini açtığını söyledi. Kısa süre içinde Samsung cephesinden de konu ile ilgili bir açıklama geldi. Samsung, bu sorunu kabul etti ve kısa süre içinde düzeltileceğini söyledi. Hatta ilk güncelleme Galaxy S10 5G modeli için yayınlandı. İlerleyen günlerde diğer modeller için de güncelleme gelmesi bekleniyor. Bu sorunun merkezinde ekran koruyucular var. Jel temelli bazı ekran korucular ile parmak izi kaydedildiğinde aslında sizin parmak iziniz değil, ekran koruyucunun üzerindeki desen cihaz tarafından kayıt altına alınıyor.

Samsung parmak izi açıklaması 

The post Galaxy Note 10 Plus'ı Spigen ile zırhladık appeared first on Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net.

]]> Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur