Samsung tarafından yakın zamanda duyurulması beklenen telefondan yeni bilgiler gelmeye başladı. Alınan sertifikayla bu sefer kesinleşen bilgi Bluetooth sürümü oldu. Daha önce 25W hızlı şarj, 5.000 mAh batarya kapasitesi kesinleşmişti. Şimdi ortaya çıkan bilgiye göre, Galaxy S11 Plus Bluetooth 5.0 teknolojisini kullanacak. Böylelikle Samsung‘un en yeni telefonu, en güncel Bluetooth sürümü ile karşımıza çıkmış olacak.

Ortaya çıkan Bluetooth sertifikasında isim olarak “Samsung Mobile Phone” yazsa da sertifikanın yeni amiral https://www.lightningruletoyna.com gemisi modeli için alındığı düşünülüyor. Samsung, daha önceki amiral gemisi modellerinin de isimleri açıklamaktan kaçınmış, telefonun tanıtımına kadar isim gizleme politikası yürütmüştü. Firma şimdi de gizlilikle çalışıyor ancak firmaya yakın kaynaklar bazı bilgileri sızdırıyor. Öte yandan alınan sertifikalarla özellikler kesinleşiyor.

5G desteğiyle birilikte Snpadragon 865 veya Exynos 990 işlemciyle kullanıcılara ulaşması beklenen telefon, 108 Megapiksel çözünürlüğünde kameraya sahip olacak. 50x hibrit ve 100x dijital yakınlaştırma yeteneği bulunan telefonun 18 Şubat ’ta duyurulması bekleniyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur