Samsung bu yıl çıkardığı Galaxy S10 ailesiyle kullanıcılardan yüksek bir not almayı başardı. Telefonlardaki kamera dizilişi tamamen yeniledi, tasarımda önemli değişikliklere gidildi ve yeni kamera ve biyometrik sensörler kullanıldı. Bu yüzden aslında Galaxy S11 tarafında beklentiler oldukça yüksek.

Bu yıl, hem Apple hem de Samsung, ekran yenileme hızı yarışında beklemeyi seçti. Tüm amiral gemisi cihazlarını 90Hz ekran panelleri olmadan sundu. Daha sonra OnePlus gibi Çinli markaların 90Hz ekranlı telefonlarını sunmasının ardından, Google da Pixel 4 ’te 90Hz ’lik ekran ile çıkış yaptı.

Bu durumda Apple ve Samsung ’u ön plana çıkardı. Kısa süre önce iPhone 12 için 120Hz ekran panelleri tedariği konusunda raporları paylaşmıştık. Bugün ise isabetli sızıntılarıyla tanınan Ice Universe, Twitter üzerinden Galaxy S11e hakkında bazı detayları paylaştı.

Galaxy S11e ’nin 120Hz veya 90Hz ’lik bir ekran paneline sahip olacağı iddia ediliyor. Exynos 990 ’ın detaylarının çıkmasıyla birlikte de yeni gelecek S11 ailesinin 4K UHD bir ekrana sahip olacağı ve 8K video çekim yapabileceği ön görüldü.

Yani önümüzdeki yıl Samsung ’un düşük maliyetli olarak adlandırdığı amiral gemilerinin bile oldukça iyi özelliklere sahip olması bekleniyor. Galaxy S11e de bu nedenle çok tercih edilecek bir cihaz olacak gibi duruyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur