Dokunmatik çerçeve özelliği sayesinde kullanıcı arayüzünde gezinmeniz için dokunmatik ekranda parmağınızı kaydırmanız yeterli oluyor. Böylece şirketin eski modellerinde bulunan fiziksel çerçevenin eksikliği minimumu indiriliyor.

Tabi, akıllı saat denildiğinde fitness yetenekleri ön plana çıkıyor. Güncelleme koşu ve bisiklet için zaman takibi, bazı antreman ekipmanları için NFC üzerindne veri senkronizasyonu gibi özellikleri eski saatler ile buluşturdu.

Samsung Health uygulamasını iyileştiren güncelleme, 24 yeni kadran tasarımını kullanıcılara sunuyor. Ayrıca güncelleme birkaç ay önce Galaxy Watch Active için kullanıma üsküdar escort bayan sunulan Bixby ’yi daha yeni bir sürüme yükseltiyor. Bu sayede egzersiz programlarını başlatma, SmartThings ekosistemini kontrol etme ve yerler arasındaki zaman farkını bulma gibi yeni Bixby işlevleri kullanıcılara sunuldu.

Ek olarak hem Galaxy Watch hem Watch Active güncelleme ile My Style özelliğine kavuştu. Bu özellik sayesinde kullanıcılar telefonlarıyla kıyafetinin fotoğrafını çektikten sonra, kıyafetiyle eşleşen saat arayüzleri oluşturabilir.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur