iPhone 11 ailesinin kamera tarafındaki öne çıkan özelliklerinden biri olan Slofie için Android dünyası da harekete geçti. İlk olarak yeni güncellemesinde, telefonlarına bu özelliği getirmek için çalıştığı ortaya çıkan Samsung ’un ardından sıra Xiaomi modellerine geldi.

Samsung, Galaxy S10 ailesine bu özelliği getirecek. xda-developers isimli web sitesinde çıkan bilgiye göre, Xiaomi modelleri slofie özelliğine kavuşacak. Yeni MIUI güncellemesi ile birlikte Xiaomi markalı telefonlar ön kamera uygulamasında 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde 120 FPS video kaydı yapabilecek. Tabii bu özelliğin her modele geleceğini söyleyemeyiz. Ağır çekim modunu ön kamerada destekleyecek donanım seviyesi de ilerleyen günlerde belli olacak. Bunun için en yakın tarih Xiaomi Mi CC9 Pro lansmanı.

108 Megapiksel çözünürlüğünde ama kamerası ve 50x zoom yeteneği ile gelen telefonun ön kamerasında slofie benzeri özelliği görebiliriz.

Mi CC9 Pro, 5 Kasım günü Çin ’de piyasaya sürülecek. Telefon, Mi Note 10 ismiyle dünya pazarında sahneye çıkacak. Bunun için tarih ise 14 Kasım.

Xiaomi Mi CC9 Pro 50x zoom özelliği sergilendi

Ana kamerası 108 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan ve çektiği fotoğrafların paylaşıldığı telefonun şimdi de başka bir yeteneği sergilendi. Xiaomi Mi CC9 Pro 50x zoom özelliği ile geliyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur