Oppo Reno S özellikleri arasında şimdilik kısıtlı bilgiler yer alıyor. Bunlardan biri telefonun tıpkı Oppo Reno Ace gibi 65W Super VOOC 2.0 hızlı şarj teknolojisi ile gelecek olması. Ayrıca arkadaki ana kamera da artık 48 Megapiksel değil 64 Megapiksel çözünürlüğünde olacak. Arkadaki iki kameranın daha kullacağı söyleniyor ancak şimdili bu kameralarla ilgili net bir bilgi yok. Reno Ace modelinde 13 Megapiksellik telefoto kameraya ve 8 Megapiksellik ultra geniş açılı kameraya yer veriliyor. Oppo Reno Ace modelinin önünde ise 16 Megapiksel çözünürlüğünde bir selfie kamerası kullanılıyor.

Amiral gemisi modeli olan Reno S‘te yüksek ihtimalle Snapdragon 855 Plus işlemci kullanılacak.

Oppo Reno S aralık ayının ilk haftasında piyasaya çıkacak. Telefonun fiyatının 40.000 Hindistan Rupi ’si fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor. Bu da yaklaşık 560 dolarlık bir fiyat anlamına geliyor.

Reno S modelinden sonra sıra Oppo K5‘e geliyor. Gücünü Snapdragon 730 ’dan alan K5 modelinde de ana kamera 64 Megapiksel çözünürlüğünde olacak. Bu kameraya 8 Megapiksellik ultra geniş açılı len eşlik edecek. 30W VOOC 4.0 hızlı şarj desteği ile gelecek telefonun orta segmentte mücadele edeceğini söyleyebiliriz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur