Şimdiye kadar Skywalker hikayesi üzerine odaklanan Star Wars filmleri, Disney ile farklı bir yola gideceğe benziyor. Her ne kadar son filmler gişe rekorları kırsa da bir çok hayran Disney ’i eski Star Wars filmleri mantığını ve gizemini anlayamamakla suçluyor.

Ancak Mandalorian dizisinde gösterilen özen, bir çok hayranın son film için beklentilerinin artmasına neden oldu. Porsche ile yapılan bu ortaklık da bir çok hayran ile Disney arasındaki buzların erimesine neden olabilir.

Note 10 Plus Star Wars tanıtıldı! Türkiye ’ye geliyor

Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi için hazırlıklar devam ederken, Samsung Galaxy Note 10 Plus Star Wars Special Edition modeli ile karşımıza çıktı. Özelleştirilen bu model Türkiye'de satışa sunulacak.

Porsche mühendisleri ve Star Wars tasarımcıları, Porsche tasarımından ilham alan bir uzay gemisi dizaynı için bir araya geldi.

Filmin efsanevi uzay gemilerinin tasarım mantığı ve Porsche tasarım çizgisi bu projede bir araya getirilmeye çalışıldı. Bunlardan en öne çıkan tasarım ise Porsche Taycan tasarım çizgilerini taşıyan uzay gemisi oldu.

Serinin hayranları fragmanlarda yer alan Darth Sidious kahkahası, filmin Skywalker hikayesinin sonu olması gibi nedenlerden dolayı büyük bir heyecan içinde.

Porsche tarafından tasarlanan uzay gemisi ise şimdiden bir çok hayranı heyecanladıracak çizgilere sahi. Porsche ve Star Wars ekibi Tri Wings S-91X Pegasus adı verilen uzay gemisi bakalım Rise of Skywalker içinde nasıl kullanılacak?

Peki siz ne düşünüyorsunuz, Porsche Taycan ilhamı taşıyan bu yeni Star Wars uzay gemisi tasarımını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur