Yeni amiral gemi modellerinin resmi tanıtımını gerçekleştiren Samsung, yeni modelleri üzerindeki çalışmalarına hiç hız kesmeden devam ediyor. Galaxy A serisiyle son zamanlarda adından bahsettiren Samsung Galaxy A70 serisini de genişletiyor. Galaxy A70s modeliyle karşımıza çıkan marka, bu defa Galaxy A70e modelini duyurmaya hazırlanıyor.

Doğru sızıntılarıyla bilinen OnLeaks tarafından ortaya çıkartılan Galaxy A70e, tasarım konusunda önceki modellerle büyük benzerlik taşıyor. Ön yüzde 6.1 inç büyüklüğündeki damla çentiğe sahip ekranın çerçevelerinin ise önceki modellere kıyasla bir nebze daha kalın olduğunu söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy A51 vs Galaxy A70 (Video)

Samsung'un yenilenen A50 modeli Galaxy A51 ile yaklaşık bir yıldır piyasada olan A serisinin üst modellerinden Galaxy A70'i karşılaştırıyoruz. Samsung Galaxy A51 vs Galaxy A70 videosundan kim galip ayrılacak?

Akıllı telefonun arkasına baktığımızda ise yine sol üst kısıma konumlandırılan üçlü kamera sistemini görüyoruz. Ancak bu defa LED flaş, kamera kurulumuyla birlikte gruplandırılmış. En büyük farklılık olarak ise parmak izi okuyucuyu söyleyebiliriz. Galaxy A70 ve A70s modellerinde ekrana dahil edilen parmak izi okuyucu, bu defa arka yüze taşınmış.

156.8 x 76.45 x 9.35 mm (kamera çıkıntısıyla birlikte 9.45 mm) boyutlarındaki akıllı telefonda 3.5 mm kulaklık girişi üst kısma konumlandırılmış. Alt tarafta ise mikrofon ve hoparlörü içeren ızgaralar dikkat çekerken onların ortasında micro USB girişi görülüyor.

Samsung’un 2020 yılında tanıtılacak olan bir modelde Type-C yerine micro USB kullanması içinse daha şimdiden pek olumlu eleştiri almayacağını söyleyebiliriz.

Hakkında oldukça kısıtlı bilginin bulunduğu Galaxy A70e teknik özellikleri ise henüz bilinmiyor.