Galxy S20 ’nin 11 Şubat ’ta tanıtılacağı belli olduktan sonra gözler Galaxy Fold 2 cephesine döndü. Samsung, şimdilik Galaxy Fold 2 ile ilgili herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınıyor. Ancak katlanabilir cihaz ile ilgili bazı iddialar ortaya atıldı.

Fold 2 ’nin de Galaxy S20 ile beraber tanıtılması bekleniyor. Bir twitter kullanıcısı yeni modelde Snapdragon 865 yerine 855 modelinin kullanılacağını iddia etti. 865 modelinin dahili 5G modeme sahip olmamasından dolayı daha karmaşık bir devre tasarımı gerektirdiği için kullanılmayacağı tahmin ediliyor.

SM-F700F ürün koduyla piyasaya çıkması beklenen yeni cihazın öz çekim kamerası hakkında da bazı iddialar mevcut. Kamera modülünün Galaxy Note 10 ve Note 10+ modelleriyle aynı olması bekleniyor. Bu da 10MP değerinde bir öz çekim kamerası olacağı anlamına geliyor.

Hızlı şarj sistemiyle birlikte gelmesi beklenen cihaz hakkında ne yazık ki hiçbir bilgi net değil. Ekranın ultra ince cam ile korunacağı iddiaları geçtiğimiz günlerde konuşulmuştu. Katlanabilir cihazların en büyük sorunlarından biri ekran kalitesi olduğu için şirket yeni versiyonda bunu çözmeye çalışacaktır.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur