Valve tarafından sunulan iştirak programı kapsamında her yayımcı ve geliştirici antlaşma yaparak oyuncuların memnuniyeti için düzenli indirimler düzenlerler. Bu hafta sonu da aynı şekilde devam eden sistem, aşağıdaki bazı oyunların indirimle buluşmasını sağlamış durumda.

Doom serisi “Doom Franchise.” Killsquad ve This War of Mine gibi oyunların indirimleri bu hafta bizlerle. Pazartesi akşam 21.00 ’a kadar sunulacak olan fırsatlar kapsamında ilgili yapımlarda yüzde 30 – 75 aralığında indirimler yer alıyor.

Bethesda tarafından yayımlanan Doom serisi içinde uygun fiyatlar söz konusu. Bununla birlikte seriye ait “2020 yılında çıkacak oyun hariç.” Doom, Doom VFR, Doom 2 ve Doom 3 ucuzladı. Dileyen oyuncular üçüncü oyunu paketleriyle birlikte de satın alabilirler.

Yüzde 67 ’şer indirim yapılan oyunlar, oyuncuların sevdiği serinin üyeleri olarak karşımıza çıkıyor. Doom serisi haricinde Killsquad ve This War of Mine oyunları da oyuncuların sevdiği yapımlar olarak örnek gösterilebilirler. Killsquad yüzde 30 indirimle 28 TL ’ye inerken This War of Mine yüzde 75 indirimle 7.75 TL ’ye inmiş durumda.

Oyunlara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. Doom serisi içinse buraya tıklamanız yeteli.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur