Xiaomi Mi Watch özellikleri daha önce de birçok kez ortaya çıkmıştı. Ancak bu kez resmi kaynaktan paylaşıldı. 1.78 inçlik renki AMOLED ekran ile gelen saatin, ekran yoğunluğunun 326 ppi olduğu duyuruldu. Farklı kayış alternatifleri bulunan saatin, boyutunun ise 44 milimetre olduğunu belirtelim.

Qualcomm ’un Snapdragon 3100 Wear işlemcisi ile gelen saatin işlemcisi 1.2 GHz hızında çalışan dört adet ARM Cortex-A7 çekirdeğe sahip. Grafik birimi tarafında ise Adreno 304 görev alıyor. Bu arada işlemcinin de 28 nm üretim teknolojisi ile üretildiğini belirtelim.

Bluetooth ve Wi-Fi bağlantısını destekleyen saatte ayrıca NFC desteği de bulunuyor. eSIM teknolojisi de belirli pazarlarda kullanıcılara sunuluyor. Kullanıcının sesli arama yapmasına olanak sağlayan saatin üzerinde hoparlör ve mikrofon da bulunuyor.

MIUI Fır Watch arayüzü ile gelen saat, temelde MIUI işletim sistemine sahip.

570 mAh ’lik bataryadan beslenen saatin 36 saatlik batarya sürenin olduğu açıklandı.

Akıllı saatler özellikle sağlık takibi yapabiliyor olmalarıyla da öne çıkıyor. Mi Watch da kalp atış hızının yanında oksijen takibi bile yapabiliyor.

Uygun fiyatlı Xiaomi televizyon modelleri duyuruldu

Xiaomi Mi TV 5 özellikleri ve Mi TV 5 fiyatı belli oldu. Düzenlenen lansman ile birlikte uygun fiyatlı Xiaomi televizyon modelleri sahneye çıktı...

Xiaomi Mi Watch fiyatı

Xiaomi Mi Watch fiyatı da düzenlenen etkinlikte belli oldu. 11 Kasım ’da Çin ’de satışa çıkacak olan saatin iki farklı versiyonu bulunuyor. Saatin başlangıç versiyonu yaklaşık olarak 185 dolarlık fiyat etiketine sahip. Saatin özel versiyonu ise yaklaşık 285 dolarlık fiyatı ile satın alınabilecek.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur