Xiaomi Redmi Note 8 Pro özellikleri ve uygun fiyatı ile karşımıza çıkan modellerden biri. Biz de, bu telefonun kutusunu ilk defa sizlerle açmak ve bu heyecanı sizlerle beraber yaşamak istedik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Xiaomi Redmi Note 8 Pro özellikleri

Redmi Note 8 Pro özellikleri çentikli bir ekran ile karşımıza çıkıyor. Bu ekran FHD+ çözünürlüğü ile kullanıcıları memnun etmeyi amaçlıyor. Telefon hem önde hem de  arkada Corning Gorilla Glass 5 ile korunuyor. Kullanıcıların telefona ilk baktığında gördüğü şey ise arka taraftaki şık tasarım oluyor.

Arka tarafta bulunan kameralar ise en dikkat çekici noktalardan. Redmi Note 8 özellikleri arasında kamera oldukça önemli bir noktaya sahip. 64 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kameraya sırasıyla 8 Megapiksellik, 2 Megapiksellik ve 2 Megapiksellik toplamda 3 kamera daha eşlik ediyor.  Önde ise 20 Megapiksel çözünürlüğünde ön kamera kullanılıyor. Kameranın yapay zekaya sahip olması da dikkat çekici noktalar arasında yer alıyor.

Gücünü 2.05 GHz ’e kadar hızla çalışan 8 çekirdekli Helio G90T işlemciden alan telefonda sıvı soğutma sistemi bulunuyor. 6 GB RAM ile gelen Redmi Note 8 Pro modelinde 64 GB ve 128 GB olmak üzere iki farklı depolama alanı alternatifi sunuluyor.

4.500 mAh ’lik bataryadan beslenen telefon tıpkı kardeşi gibi 18W Quick Charge 3.0 desteğine ve USB Type-C bağlantı noktasına sahip.

Redmi Note 8 Pro ’nun 6 GB RAM + 128 GB dahili depolama alanına sahip versiyonunun 2.699 TL ’lik fiyat etiketine sahipken 6 GB RAM + 64 GB dahili depolama alanına sahip versiyonun fiyatı ise 2.499 TL olarak belirlenmiş durumda.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur