Osman Sınav'ın Acı Günü Osman Sınav'ın Acı Günü

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER)’in “Onur Ödülleri” İstanbul’da gerçekleşti. Törende, jüri tarafından belirlenen yaygın ve yerel medyada görev yapan gazetecilere başarı ödülleri verildi.

TİNGADER Genel Başkanı Mehmet Ali Çelik, birkaç arkadaşlarıyla 2019 yılında kurdukları TİNGADER (Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği)’in demokratik seçiminin 2020 yılı Ocak ayında yapıldığını ve bu nedenle TİNGADER’in logosunda kuruluş yıldönümü olarak 2020 ifadesinin yer aldığını söyledi.

2022 yılının Mart ayı itibariyle bir buçuk senede 81 il ve ilçede 68’i kurulmuş 23’ü temsilcilik, 18 ilde şube, 5 yurt dışında temsilcilik açarak ve TİNGADER’e çok değerli isimleri katarak yolculuğa çıktıklarını anlatan Çelik, şöyle devam etti:

“Bu yolculukta değişik ihtisas kurulları; Yüksek İstişare Kurulu, Bilim Kurulu, Gençlik Kurulu, Sosyal Medya Kurulu ve Kadınlar Kurullarını oluşturduk.

Küresel Akdeniz, İlk Havadis ve TİNGADER’in bulunduğu yerlerdeki internet siteleri ile okunma, tanınma oranlarımızı çok yükseklere taşıdık.

İçinde bulunduğumuz bu programın düzenlenmesinde çok büyük emekleri olan YİK Sayın Başkanımız İbrahim Biter’e, Genel Kordinatörümüz ve Genel Başkan Yardımcım Müslüm Aktürk’e huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.

TİNGADER, tüm gazetecileri kapsayan, onların sosyal, ekonomik, kültürel, insani ihtiyaçları, içeride ve dışarıda kamu, özel, tüzel kişiliklerde tanınabilirlik, imkan ve imtiyazına kavuşturulması, sosyal güvenlik şemsiyesi altına alınması, iaşe, ibade ve barınma ihtiyaçlarının karşılanması, özgür basın, demokratik basın, patronuna bağlı olmayan basın, emireri olmayan basın ana hedeflerimiz arasındadır.

İşte bu doğrultuda çıktığımız yolda zaman zaman iniş ve çıkışlarla, mani ve manialarla karşılaştık ve karşılaşıyoruz…

Yılmadan, yorulmadan, ürkmeden, korkmadan bu hedeflerimize ilerlediğimizi büyük bir kıvançla belirtmek isterim.”

GENEL MERKEZİ ANKARA YA DA İSTANBUL’A TAŞIYACAĞIZ

Bizler yarınları hedefliyoruz. Mademki basın halkın hür sesi ve nefesidir o halde yarınlarda bu yolda önce Federasyon sonra Konfederasyona gitme aşamasında olup genel merkezimizi de uygun ortaklar bulmamız halinde Ankara yada İstanbul’a taşıyacağız.

Saygıdeğer konuklar, katılımlarınızdan büyük onur duyduk.