Türk Yıldızları Isparta'da nefesleri kesti

Isparta Belediyesi tarafından lavanta günleri kapsamında Gençlik Şöleni düzenlenecek. 22 Temmuz cumartesi günü gerçekleştirilecek olan gençlik şöleninde Türk Yıldızları bir gösteri uçuşu yapacak. Cumartesi günü saat 15'te başlayacak olan Türk Yıldızları gösterisi Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinden net bir şekilde izlenebilecek. Gerçekleşecek gösteri öncesi Türk Yıldızları bugün Isparta semalarında prova uçuşu yaptı nefesleri kesti. Türk yıldızlarının Cuma günü de son kez bir prova uçuşu daha yapacağı öğrenildi.

Türk Yıldızları, 9 adet F-16C/D uçağı ile akrobasi gösterileri yapan Türk Hava Kuvvetleri'nin resmi akrobasi timidir. 1973 yılında kurulmuştur ve dünyanın en iyi akrobasi takımlarından biri olarak kabul edilmektedir. Türk Yıldızları, gösterilerinde yüksek manevra kabiliyeti gerektiren hareketler yapar ve izleyenlere nefes kesen bir gösteri sunar.

Trafikte Doğru Lastik Kullanımına Dikkat Trafikte Doğru Lastik Kullanımına Dikkat

Isparta'da gerçekleştirilecek olan Gençlik Şöleni'nde Türk Yıldızları'nın gösterisi büyük ilgi görmesi bekleniyor. Gösteriyi izlemek isteyenler Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi'ne ücretsiz olarak giriş yapabilirler.

Türk Yıldızları'nın gösterisi, Ispartalılara hem heyecan verici hem de gurur verici bir deneyim olacak. Türk Yıldızları, Türkiye'nin havacılık gücünü ve Türk pilotlarının yeteneklerini tüm dünyaya gösterecek.