Vitor Hugo Dan Şampiyonluk Sevinci

Futbol severlerin oldukça takip ettiği Trabzonspor şampiyonluk mutluluğu ardından bu takımda yer alan deneyimli çoğu futbolcu bu sevinçle beraber basına açıklamalar yaptı. Takımın gözdesi olarak öne çıkan ve takımında savunma oyuncusu olarak görev alan Brezilyalı Vitor Hugo da bu yaşanan şampiyonluk sevincine istinaden açıklamalar yaptı. Yaşadığı şampiyonluk sevinci ardından konuşan ünlü futbol oyuncusu hem başarısı ile hem de yaptığı açıklama ile oldukça sevenleri tarafından takdir edildi. Betwinner

Vitor Hugo Açıklamalarında Neler Söyledi?

Alanında oldukça beğenilen ve futbol severler tarafından takip edilen değerli oyuncu şampiyonluk sevinci ardından kendi basınına şu ifadeleri kullandı. "Şampiyonluk kutlaması tarif edilemez bir kutlamaydı. Her anlamda kusursuz ve çok harika bir şampiyonluk oldu. Bu başarıyı oldukça fazla hak ettik." ifadeleri ile mutluluğunu paylaştı. Haberlerde yayımlanan bilgiye göre sezonda sakatlık geçirdiği duyuldu. Aynı zamanda sezon boyunca çeşitli zamanlar içerisinde yaşadığı sakatlık nedeni ile Brezilya da tedavi görmek zorunda kalan sanatçı bu konu hakkında da açıklamalar yaptı.

Vitor Hugo Sakatlandığı İle İlgili Hangi İfadeler Kullandı?

Trabzonspor'un değerli savunma oyuncusu oynadığı sezonda sakatlık gibi talihsiz problemler ile karşılaştı. Bu olay ile ilgili basında yaptığı açıklamada da şu ifadeleri kullandı "Tahminlere üzerine düşünüldüğünde gelecek sezona kadar futbol sahalarına geri dönemeyeceğimdi. Bu yaşanan sakatlık tedavim için bir süre Brezilya'ya döndüm. Tanrıya şükürler olsun ki rekor sürede iyileştim. Sezonun son bölümünde takım arkadaşlarıma yardımcı olabildim. Bu süreçte bana destek olan aileme, arkadaşlarıma, doktorlarıma ve fizyoterapistlerime teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Gıda Desteği Başvuruları Devam Ediyor Gıda Desteği Başvuruları Devam Ediyor