Yalvaç Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları Op. Dr. Yasin HAYDAROĞLU ve Op. Dr. Dilşad GÖKTAŞ tarafından gerçekleştirilen Abdominal Histerektomi (TAH) ameliyatı, hastanın şifa bulması ve memnuniyetle hastaneden ayrılmasıyla sonuçlandı.

Ameliyat hakkında bilgi veren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzman Op. Dr. Yasin HAYDAROĞLU, şunları söyledi: "Jinekoloji bölümünde gerçekleştirdiğimiz Total Abdominal Histerektomi (TAH) operasyonu, rahim, tüpler ve yumurtalıkların alınması işlemidir. Hastamızın uzun süredir devam eden şikayetleri ve riskleri göz önüne alarak operasyon kararı aldık. Başarılı bir operasyonla hastamızı tüm şikayetlerinden kurtardık. İki günlük hastanede müşahede sonrasında mutlu bir şekilde taburcu ettik."

Ameliyat sürecini değerlendiren Dr. Haydaroğlu, "Hastalarımızın benzer şikayetleri olduğunda hastanemize başvurmalarını öneriyoruz. Ameliyat süreci, hastanın durumuna göre 1 ila 2 saat sürebilen bir operasyondur. Sezaryen kesisi ile karnın altından yapılan bir kesi ile gerçekleştirilir. Operasyon sonrasında hastalarımızı iki gün boyunca müşahede altında tutuyoruz. Ağrılar genellikle birinci günden sonra azalır ve dikişler 10. gün alınır." dedi.

İşte Isparta’da en çok kullanılan kadın ve erkek isimleri İşte Isparta’da en çok kullanılan kadın ve erkek isimleri

Haber Merkezi