Yaklaşan yeni yıl herkes için yeni bir umut ve heyecan oluşturur. Yeni güzel günlerin geleceğini müjdeleyen yılbaşı mutluluğa sebep olur. Hazırlıklar, süslemeler, hediyeler ayrı ayrı zevkli birer aktivite kaynağıdır.  Yeni yıla sevdikleriyle mutlu ve neşeyle girmek isteyen birçok kişi bu günleri heyecanla bekler. Bu yeni güzel günlerin habercisi olan özel gün, eş, dost ve tanıdıklarla birlikte mutlulukla kutlanır.

Gıda Desteği Başvuruları Devam Ediyor Gıda Desteği Başvuruları Devam Ediyor

Acısıyla, tatlısıyla, hatasıyla, pişmanlıklarıyla bir yılı geride bırakarak yeni ve gelecek günlerin daha iyi olacağı ümidiyle her yeni yıl neşeyle karşılanır. Aileler, sevgililer, çocuklar anne ve babalar bu özel güne yakışacak güzellikte özenle hazırlıklar yapar. Tüm aile olarak aktiviteler neşe ve sevinç içinde tamamlanır. En eğlenceli ve keyifli anları ise yılbaşı süsleri kullanılarak evin, ağacın süslenmesi oluşturur. İnanışa göre yeni yıla nasıl girilirse tüm yıl aynı enerjinin devam edeceği düşüncesi kaplar herkesi.

Tüm sevenler bu güne sevdikleriyle ve mutlu olarak girmek ister, tüm yıl aynı mutluluk sürsün diye. Ufak ve hoş süslemeler satın alınarak veya evde yapılarak oluşturulur. Minyatür kardan adamlar, ışıl ışıl yanan renkli ampuller, boyalı kozalaklar, anahtarlıklar, özel renkli mumlar ve daha birçok çeşitten oluşan süslerle ağaç, ev, kapı ve pencereler süslenir. Tüm süslemeler tamamlanınca ev rengârenk muhteşem görüntüye sahip olur. Yılbaşına özel peçeteler, servis takımları oluşturularak yemek masası da özenle süslenerek hazırlanır.

Yeni Nesil Telefon Iphone 14

Bugüne kadar çıkan modellerinden çok farklı tasarım özelliklerine sahip model, yeni ve farklı tasarım şekliyle, gelecek zamanın telefonları olarak tanıtımı yapılarak tüketicilere sunuldu.  İki delikli oluşturulan tasarımın özelliği FaceID sensörünün sığdırılması için tasarım mühendisleri tarafından geliştirildi. 13 serisinden tamamen farklı olan yeni modellerde, çentikli tasarım özelliği farklı sunumuyla dikkat çeken özelliklerde ve işlevlerde oluşturuldu. 

6,1 inç büyüklüğünde ve 120 Hz LTPS OLED ekran özelliğindeki model, iki delikli ekran tasarımına sahip olarak üretildi. Kullanım sırasında bu farklı iki delik hap şeklinde bir görünüme sahip oluyor. Bu işlev IOS işlerim sistemi özelliğiyle yapılıyor. Always on Display özelliği de bu Iphone 14 serisinde bulunuyor. A16 Bionic işlemci özellikleriyle şu ana kadar çıkan en güçlü ve üstün performanslı telefon oluyor. 6 çekirdekli işlemcisi bulunan sistem özellikleri içinde, 2 çekirdek yüksek performans özelliklerinde ve 4 diğer çekirdek ise destek amaçlı kullanılıyor. Geliştirilmiş kamera özellikleriyle 13 serisine göre % 65 daha büyük sensörle daha yüksek performans sağlıyor. 

Geliştirilen Üstün Özellikler

Iphone 11 ile hayatımıza giren üstün ve geliştirilmiş versiyon anlamına gelen Pro özellikler,  14 serisinde de yer alıyor. Standart özelliklerde tasarlanan 14 modeline göre Pro modellerin daha üstün özellikleri bulunuyor. Nerdeyse performans ve hız olarak aralarında fark oluşuyor. Performans ve kamera özelliklerinin yanında, daha üstün teknoloji kullanılarak oluşturulan yeni modeller, kullanıcılara farklı deneyimler sunuyor.

Hızlı ekran yenileme bu yeni modelde kullanılarak tasarlanıyor. 6,7 inçlik ekran büyüklüğü ilk dikkat çeken tasarım özelliklerinden. LTPS arka panel M11 malzeme setinden oluşuyor. Bu özel setin üretiminde özel bileşenler ve malzemeler kullanılıyor. ProMotion özelliği için LPTO arka paneller, Iphone 14 pro tasarımında yer alıyor. Bu özel kaşımdan oluşan M11 panellerden 80 milyon sipariş edilerek teni model piyasaya sürülmüştür. Yeni modelin daha fazla satış getireceği düşünülerek, planlanmış ve tasarlanmıştır. Yeni yıl hediye seçeneklerini süsleyen ıphone modelleri satış platformlarında yer alıyor. Değer verilenler için alınacak en güzel hediyeyi oluşturuyor.