Galatasaray'ın altyapısından çıkacak en yetenekli isimlerden biri olarak gösteriliyor. Gerekirse sol bek ve forvette de oynayabiliyor. CANER DOĞAN (sağ kanat 18): 9 maçta 3 asist yaparak farkını ortaya koydu. Yeteneği nedeniyle A takımına çağrıldı

BEKNAZ ALMAZBEKOV (Sol kanat-17): Adını en iyi yansıtan Kırgız futbolcu Galatasaray altyapısında başlıyor... 4 U19 elit lig maçında 4 gol ve 2 asistlik performansı bulunuyor. EMİRHAN KAYAR (Geri Forvet-17): Galatasaray'ın bir numarası. 10 aday... Görevimin fenomenbet başında Biriki liginde 3 kez forma giydi, 1 gol attı ve 1  asist yaptı. BARAN DEMİROĞLU (Skrikker-17): A takımda kardeşlerinin yüzü hiç gülmedi. U19'da 7 maçta 8 gol ve 1 asist atarak forvet olarak kendini tanıttı.

TOFAŞ'ın pilot takımı yarı finalde TOFAŞ'ın pilot takımı yarı finalde

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde bu hafta lig ve Avrupa Ligi lideri Fenerbahçe Beko'yu konuk eden Yukatel Merkezefendi Belediye Sepeti, biletleri satışa çıkar çıkmaz hacklendi. Salı günkü Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıktıktan birkaç dakika sonra tükendi. Pazar günü saat 18.00'de Pamukkale Üniversitesi Stadı'nda başlayacak karşılaşma, kalabalık bir tribün önünde oynanacak.

Fenerbahçe'nin dün Olympiakos'a yenilmesi de, geçen hafta Türk Telekom'a yenilen Yukatel Merkezefendi Belediye Basket takımını umut ve hırsla fenomenbet giriş doldurdu. Taraftarlarını da arkasına alan ev sahibi, rakiplerini yenmek ve önümüzdeki haftalara daha kolay girmek isteyecek. (DHA)

Türkiye'nin ev sahipliği yaptığı 2022 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nın açılış maçında Eczacıbaşı Dynavit, oynadığı ilk maçta Brezilya temsilcisi Dentil Praia Clube'ı 25-14, 25-15 ve 25-18'lik skorlarla  3-0 mağlup etti. Tijana Boskovic 19 sayıyla  maçın en skorer ismi oldu. Eczacıbaşı Dynavit oyuncuları 9 top çalma ve 9 avlanma maçına çıktı. Maçın ardından Hande Baladin görüşlerini dile getirdi: "Öncelikle maça galibiyetle başladığımız için çok mutluyuz. Bugünkü galibiyet bize çok moral verdi. Çok özgüvenli bir takım oyunu. Tek top tek top." ." Bu sayede rakiplerimize karşı iyi bir performans sergiledik. Cuma günü yine aynı hırs ve aynı tutkuyla Imoco Volley ile karşılaşacağız. Tüm taraftarlarımızı bizi desteklemeye çağırıyorum” dedi.