Isparta

‘Amaç Isparta’mıza ve sanayimize rahat nefes aldırmak’

Abone Ol

Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafı sanayilerine doğalgaz’ın bağlanması için Torosgaz’a defalarca dilekçe yazdıklarını, Isparta Belediyesi’nin alt yapı çalışmalarını gösterdiklerini belirterek        ‘Gül Küçük Sanayi Sitesi içerisinde 450 dükkân bulunmaktadır. 2 yıldır sanayimize doğalgaz bağlanması için yazmadığımız dilekçe kalmadı. Torosgaz sanayimiz içersinden, ana hat geçirmek için kooperatifimizden izin istedi ve izin verildi. Defalarca Isparta Belediyesinin sanayi içersinde altyapı yapmasını mazeret gösterdiler. Isparta Belediyesi ile görüştük ve Isparta Belediyesi resimde gözüken dilekçe ile doğalgaz bağlanması için bir engel olmadığını dilekçe ile beyan etmiştir.

 Isparta Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da sanayimizin modernleşmesinden ve Isparta’mızın daha temiz bir hava sahasına sahip olmasından yanadır. Yaşanılabilir iller arasında 1. olan Isparta’mızın daha temiz bir hava sahasına kavuşması için gül küçük sanayi sitesine doğalgaz bağlanması elzem hale gelmiştir. Yaşanılabilir iller arasında birinci olmasında Isparta Belediyemizin rolü büyüktür. Son olarak işyeri kurum keşif formu Torosgaz tarafından kooperatifimize gönderilmiş olup bu form tüm işyerleri mühendisle beraber gezilerek doldurulup, Torosgaz’a teslim edilmiştir.

 Sanayi esnafımız( lokantacısı, mobilyacısı, tamircisi, imalatçısı,tostcusu, boyacısı) doğalgaz gelmesi için dört gözle bekliyor. Camii’mize 2 yıldır doğalgaz bağlatmak istiyoruz. Ancak altyapı parası isteniyor. Bütün esnaf işyerlerine doğalgaz bağlatmak istiyor. Isparta’nın ilçelerine doğalgaz bağlanıyor da neden sanayimize doğalgaz bağlanmıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan halkın bütün nimetlerden faydalanacağını söylüyor ama gül küçük sanayi sitemiz bu doğalgazdan neden faydalanamıyor. Isparta Belediyesi Gül Küçük Sanayi Sitesi içersine doğalgaz bağlanmasını destekliyor. Gül Küçük Sanayi Sitesine doğalgaz bağlanması için Torosgaz yetkililerinden artık bir adım bekliyoruz. Çağımızın gereksinimi haline gelen ve ana hattı sanayimizde mevcut olan doğalgazın Torosgaz tarafından işyerlerine bağlanmasını ve gerekli altyapı çalışmasını en kısa sürede başlatarak her işyeri önüne doğalgaz bağlantı kutusunu koymasını istiyoruz. Önümüzdeki kış kombilerimizi ve ocaklarımızı çalıştırmak istiyoruz. ‘ ifadelerinde bulundular.