Isparta

Bağış 110 Bin Lira Değil

Abone Ol

Ispartaspor Basın Sözcüsü Mustafa Yavuz Öz:

Bağış konusundaki haberler gerçeği yansıtmamaktadır

Ispartaspor yararına düzenlenen yemekle ilgili açıklamalarda bulunan Yönetici Öz, “Yerel basında yemekten 110 bin TL’lik gelir sağlandığı haberleri yer almıştır. Bu rakamlar tamamen yanlıştır” dedi. 

            Ispartaspor’un yararına geçtiğimiz salı günü akşamı düzenlenen yemeğin ardından yerel basında çıkan işadamların 110 bin TL’lik bağış toplandığı haberlerine Basın Sözcüsü Mustafa Yavuz Öz, cevap vererek konunun kamuoyuna doğru lanse edilmesini istedi.

            Bağış konusundaki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Yönetici Öz, “Yerel basında yemekten 110 bin TL’lik gelir sağlandığı haberleri yer almıştır. Bu rakamlar tamamen yanlıştır” dedi.

            Öz, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

  1. Yemeğin düzenlenmesinde Vali Ali Haydar Öner ve Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyoruz. El birliğiyle bir üst lige çıkacağız.”

            Öz, bu arada Isparta’nın her türlü yapılanmasına katkıda bulunan İşadamı Şevket Demirel’e de seslenerek, “Büyüğümüz Şevket Demirel’e bundan sonra Ispartaspor’a olan ilgi göstereceğine yürekten inanıyoruz. Bizim yanımızda olmasını ümit ediyoruz. Bu da bizim ayrıca özel beklentimiz” dedi.

            Öz, pazar günü iç sahada saat 16.30’da Yeni Menemen’le oynanacak maça da tüm taraftarları davet etti.