Isparta

Başkana Şok Sorular, Şok İddialar

Abone Ol

Antalya'dan uydu yayını yapan Akdeniz tv'ye Konuk olan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın izleyici sorularıyla şok oldu.  Canlı yayında soğuk terler döken Yusuf Ziya Günaydın zor anlar yaşadı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN > >

Bir izleyici sorusunda Günaydın'ın Kayınbiraderi Mehmet Ateşgül'ün kesinlikle görevlendirilmeyecek sözünün hemen sonrası görevlendirilmesinden kısa süre sonra yolsuzluk ve çete operasyonu kapsamında cezaevine girmesini nasıl değerlendiriyorsunuz sorusuna; Aslında ben Ateşgül'ü gerçektende atamayacaktım, ama bana çok baskılar geldi, vatandaşla aramda iletişim kurulamıyordu bu nedenle gazete patronları, televizyon patronları gelip bana yalvardılar Ateşgül gelsin diye, bende onu geri getirdim, şimdi o gelsin diyen patronlar beni medyalarında eleştiriyorlar isterlerse o patronlarıda açıklayabilirim, hatta bazen düşünüyorum o patronlar bana tuzak kurmak içinmi getirtti bana Ateşgül'ü onun gelmesini isteyenler beni neden eleştiriyor anlamıyorum gelsin dediysen gazetende getirdiğim için beni eleştirmemen gerekiyor'' dedi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN > >

Diğer bir soruda ise, Belediye’deki atamaların Günaydın tarafından mı yoksa aile şirketi tarafından mı yapıldığı sorusu oldu. Günaydın bizim aile şirketi yok aile şirketi olanlar yırtık ayakkabıyla gelip Isparta’yı satıp bitirip trilyonları kaçıranların olduğunu söyledi.

Başka bir soru yönelten izleyici ise geçtiğimiz günlerde Haber32’de yer alan ve Belediye Başkanı Günaydın’ın yakın çevresindeki kişiler tarafından alerjik rahatsızlığa neden olan o soruyu sordu. Soruda Çünür Mahallesinde İmara yeni açılan araziden imar öncesi Başkan Günaydın’ın arazi toplayıp toplamadığı soruldu.

Bu soruya Günaydın, buranın yeni değil önceki dönemde imara açıldığını belirterek, biz oranın altyapısını yapıyoruz ‘’açılma imarını hazırlıyoruz’’, hazırlıklar yapıyoruz gibi konuyla ilgisi olmayan cevaplar verdikten sonra kendisinin buradan 2 adet arsa aldığını ifade etti.

Günaydın kızgın bir tavırla çok merak ediyorlarsa gelsinler yarın göstereyim yerlerini dedi.

Diğer bir soruda ise seçim öncesi  Hasan Balaman’ı Iyaş Park üzerinden vuran Günaydın’ın kızının burada çalışıp çalışmadığı sorulunca Günaydın, Benim kızım orada küçücük bir kafe açtı vergisini ödüyor şeklinde cevap verdi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN > >

Programa gelen diğer bir izleyici sorusu ise oldukça çarpıcı bir iddiayı beraberinde getirdi.

Mhp kadın kolları başkanı Dilek Günaydın’ın belediye şirketlerinden direkt yada dolaylı yollardan maaş alıp almadığı Günaydın’a sorulduğunda ise Günaydın, Benim geçmişte kazandığım paranın onda birini bile yiyemiyorum, eşim cebinden buralara fakirlere para veriyor dedi.

Ard arda gelen bu sıkı soruların ardından Yusuf Ziya Günaydın’ın moralinin çok bozulduğu gözlerden kaçmadı.