Isparta

BELEDİYE PERSONELİNDEN KAN BAĞIŞI

Abone Ol
Isparta Kan Merkezi, kan bağış kampanyalarından birisini de Isparta Belediyesi’nde gerçekleştirdi. Onlarca personel kan bağışında bulundu. 
Kan bağışı kampanyası kapsamında belediye hizmet binası girişinde saat 10.00’da başlayan kan bağışı gün boyu devam etti.  

Isparta Kan Merkezi Doktorlarından Mehmet Köse, kan bağış kampanyalarından birisinin de Isparta Belediyesi işbirliği ile düzenlendiğini söyledi. Köse, 18 ile 65 yaş arasındaki sağlıklı her insanın kan bağışında bulunabileceğini dile getirerek, “Sağlıklı her birey yılda 3 ila 4 kez kan bağışı yapabilir. Kan bağışı bir sosyal yardımlaşma, dayanışma gibi de düşünülmelidir. Sağlıklı her insan toplumda kan bağışı yaparak bir yerde yardımcı ve faydalı olmalıdır diye düşünüyoruz” dedi. 

Diğer taraftan gün boyunca süren kan bağışı kampanyası kapsamında onlarca belediye personeli bağışta bulunurken, sağlıklı her insanın kan vermesi gerektiğine dikkat çekilerek, “Aslında bu bir görevdir. Hem kendi sağlığı açısından, hem de ihtiyaç sahibi insanlara faydası açısından. Kan bağışı sosyal bir proje olarak da düşünülmelidir. Buna her insan destek çıkmalıdır” şeklinde görüş belirttiler.