Isparta

Diyet Mufağı açtı

Abone Ol

My Diyet Danışmanlık Merkezi kurucusu Diyetisyen Mustafa Yörük diyet yapan kişilerin yaptıkları diyeti daha kolay ve daha sağlıklı hale gelmesini sağlamak amacıyla MY Mutfak Diyet Mutfağı kurdu. 

Daha önce Ankara’da diyet mutfak işleten Mustafa Yörük kişilerin bu hizmet sayesinde çok daha rahat bir şekilde diyetlerini yapabileceklerini ve sonuçların daha sağlıklı ve hızlı olacağını düşündüklerini belirtti. Kişinin ihtiyacına göre gün içerisinde tek ana öğünden, üç ana ve iki ara öğüne kadar gönderim yapabildiklerini aktaran Diyetisyen Mustafa Yörük Diet yaparken hazırlanan yemeklerin kalori hesaplanmasının, besin çeşitlendirilmesinin ve pişirme yönteminin çok önemli olduğunu kişilerin diyet yaparken bunlara çok dikkat edemediklerini ve bu yüzden bu hizmetin diyet yapmayı ve sonuç almayı çok kolaylaştıracağını belirtti. 

Ayrıca diyabet, hipertansiyon, kolesterol hastaları gibi spesifik hastalıkları olanlara özel yemek gönderimi yaptıklarını ve kişilerin bu hastalıkları beslenme tedavisiyle yenebileceklerini söyleyen Diyetisyen Mustafa Yörük aynı zamanda hamilelerinde özel beslenmesi gerektiğini ve diyetisyenlerin hazırladığı menülerle hamilelerin beslenmelerine yardımcı olacaklarını aktardı. 

Bunun dışında ileriki dönemde uzman diyetisyen ve aşçıların kontrolünde toplu yemek sektöründe de faaliyete geçeceklerini aktardı