Isparta

DÖRTYÜZÜN 4'Ü BİZDEN YENİ TÜRKİYE YENİ ISPARTA'

Abone Ol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘400’ü verin bunlardan kurtulalım’ şeklindeki açıklamasına ilk karşılık Ak Parti Isparta Milletvekili Aday adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık’tan geldi. Kolukırık sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda “Dörtyüzün 4'ü bizden... Yeni Türkiye Yeni Isparta” diyerek %58 oy alacaklarını söyledi.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ’da katıldığı toplu açılış töreninde halka hitap etti. Erdoğan, başkanlık sistemi için vatandaşlardan destek isteyerek, “Şimdiki sistem yamalı bohça, bundan bir şey çıkmaz. Mevcut sistem artık bize dar geliyor, 400’ü verin bunlardan kurtulalım” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarına karşılık veren Ak Parti Isparta Milletvekili aday adayı Doç Dr. Suat Kolukırık sosyal medya hesabından  “Dörtyüzün 4'ü bizden... Yeni Türkiye Yeni Isparta” mesajını paylaştı. Kolukırık mesajı ile ilgili Gülses’e yaptığı açıklamada ise “Isparta bir güldür soldurmayalım” dedi.

12 yıllık Ak Parti iktidarında çok şey yapıldığını belirten Kolukırık daha da yapılacak çok şey olduğunu, 2023 hedefleri doğrultusunda Isparta’da en az %58 oy alacaklarını tahmin ettiğini belirtti.

Doç. Dr. Suat Kolukırık “teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışarak, hem yeni anayasa hem de yarı başkanlık sistemine geçiş noktasında Isparta olarak üzerimize düşen görevi yapacağız” şeklinde konuştu.