Isparta

En büyük sorun birlik ve beraberlik

Abone Ol

11 Nisan’da adaylık listelerinin açıklanmaya başlayacağını ve sonuç ne olursa olsun içinde bulunan durumun  iç açıcı  olmadığını söyleyen CHP Milletvekili Aday Adayı Mehmet Büyüktuncer, bu duruma  tepki koymak için ne olursa olsun çalışılması gerektiğini söyledi.

CHP’nin iyi bir konuma getirilmesi gerektiğini kaydeden Büyüktuncer, Isparta’ya yeni vizyon ve yenileme kazandırmak gerektiğini belirtti.

Isparta’nın sıkıntılarının ortada olduğunu halkın dertlerine  sorunlarına  çözüm bulmaya çalıştıklarını  vurgulayan Büyüktuncer, “11 Nisan’da aday adaylarının açıklanmasından  sonra projelerimizle, fikirlerimizle, teşkilatımızla  ve arkadaşlarımızla birlikte  elimizden geleni  yapacağız. Biz bunları yaparken diğer partilerde kendi bünyelerinde çalışmalarını sürdürüyor” şeklinde konuştu.

GENEL BAŞKANIMIZIN VİZYONU İLE CHP’DE BİRÇOK ŞEY DEĞİŞTİ

Büyüktuncer, son zamanda CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun vizyonu ile CHP’de birçok şey değiştiğini kaydetti.

CHP OLARAK BU MİSYONU ÜSTLENECEGİZ

Isparta’nın en büyük sorununun birlik ve beraberliğin tam oturmadığını vurgulayan Büyüktuncer, CHP olarak  bu misyonu  üstleneceklerini  bildirdi.

YATIRIMLARA GEÇİLMESİ GEREKİYOR

Büyüktuncer, “36 maddeden oluşturduğumuz projelerimiz var. Isparta’nın büyük şehir anlayışı ile yatırımla geçilmesi gerekiyor, bununla ilgilide projemiz var” dedi.

ÖN FİZİBİLETE ÇALIŞMALARI YAPILDI

Metro projesi’nin 10-15 sene sonra Isparta’ya ihtiyaç olduğuna değinen Büyüktuncer,  metro projesi ile ilgili ön fizibilite çalışmalarının yapıldığını söyledi. 

4 BİN İŞÇİ ÇIKARILDI

Büyüktuncer, son üç senede Isparta’da 6 fabrikanın kapandığını  ve 4 bin işçi  çıkarıldığını  söyledi.

YATIRIM YAPMAK İSTEYEN FİRMALAR VAR

Isparta’nın lokasyon (bölge)  ve yatırım olarak en güzel yerde olduğunu belirten Büyüktuncer,  Isparta’da insanların ne gibi  üretim yapmak istediğini dinlediklerini ve  aynı zamanda yatırım yapmak isteyen bir çok firma olduğunu  söyledi. 

5 SENE İÇERİSİNDE YÜZDE 25’LERE DÜŞÜRECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUZ

İşsizlik konusuna da değinen Büyüktuncer,  “Isparta’da 30 bin işsiz olduğunu biz 5 sene  içerisinde  işsizlik sorununu düşürebileceğimizi düşünüyoruz” dedi.