Isparta

Esnaflar bayramlaştı 

Esnaflar bayramlaştı 

Abone Ol


Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde pandemi nedeniyle iki yıldır ara verilen bayramlaşma töreni bu Ramazan bayramında gerçekleşti 
Bayramlaşma programına , oda ve kooperatif başkanları, esnaf ve sanatkarlar ve misafirler katıldı. Bayramlaşma töreninde konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural, esnaf ve sanatkarlar başta olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını kutladı.  Başkan Tural “ On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerifi geride bırakarak bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Biliyorsunuz pandemi  nedeniyle iki yıldır bayram kutlamaları kısıtlı bir şeklide yapılıyordu. Salgının etkisinin azalmasıyla birlikte bu Ramazan Bayramında Birliğimizde, teşkilatımız ve halkımızla yine birlikte olmanın, kucaklaşmanın sevinci içerisindeyiz. Bayramlar kardeşliğin, paylaşmanın, dayanışmanın zirveye çıktığı özel günlerdir. Kırgınlıkların son bulduğu,  akrabaların ziyaret edilip gönüllerin alındığı çocukların sevindirildiği nice bayramlarda buluşmak dileğiyle, esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere, hemşehrilerimin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, bayramın ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi. 
ESNAF TEŞKİLATI BAYRAMLAŞMA 
PROGRAMINA DA KATILDI 
Bayramlaşma programı kapsamında Birlik Başkanı Tural ve oda başkanları Öğretmenevinde düzenlenen il protokol bayramlaşmasına da katılarak, protokol üyeleriyle bayramlaştı.  Ayrıca, Başkan Tural ve oda başkanları Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ve yönetimine de bayram ziyareti gerçekleştirdi. Vali Ömer Seymenoğlu’nun da bulunduğu ziyarette, tarımla sanayileşen Isparta konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.