Isparta

Fötöcülerin yaptığı okul çürük çıktı yıkılacak

Abone Ol

T.C Milli Eğitim Bakanlığı Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi Ortaokulu'na yapılan depreme dayanıklılık testinde, okul 'riskli ve tehlikeli bina' raporu aldı.

Bu hafta öğrencilerin eğitim ve öğretimine son verilecek okulda yıkım kısa sürede yapılacak. Öğrenciler mağdur olmamak için Merkez İmam-Hatip Ek Binasında eğitim ve öğretimlerine devam edecekler. 

Okulun en geç bir buçuk yıla yeniden yapılması planlanıyor.

ŞEHİT KOMİSER MUHSİN KİREMİTÇİ'NİN HAYATI

Şehit Komiser Yardımcısı Muhsin KİREMİTÇİ 21.02.1988 tarihinde Konya/Seydişehir´de doğmuştur. İlk ve orta öğretimini Seydişehir´de tamamlamıştır. 2008 yılında polis memuru olarak göreve başlamıştır. Tekirdağ, Gümüşhane ve Isparta´da görev yapmıştır. 15 Temmuz 2016 tarihinde Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığında Komiser Yardımcısı olarak göreve başlamıştır.

2012 yılında Seda KİREMİTÇİ ile evlenmiştir. Eşi ilk çocuğuna 8 aylık hamileyken menfur saldırı sonucunda çocuğunun cinsiyetini dahi öğrenemeden şehadet şerbetini içmiştir. Şehadetinden sonra 23 Ağustos 2016 tarihinde Gökçe isminde bir kızı dünyaya gelmiştir.

ŞEHADETİ

Komiser Yardımcısı olarak göreve başladığı ilk gün olan 15 Temmuz 2016 Cuma günü akşamı Ankara´da Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına darbe girişimcisi FETÖ/PDY mebsubu teröristlerince F 16 uçağı ile yapılan saldırı sonrası şehit olmuştur. Konya/Seydişehir Şehitliğine defnedilmiştir.

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY terör örgütü tarafından ülkemizi emperyalist güçlerin işgaline zemin hazırlayan hain saldırılar karşısında Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başkomutan Recep Tayyip ERDOĞAN´ın önderliğinde, şehit kanlarıyla sulanmış bu vatanın kutsal topraklarında düşman işgali yaşatmamak için canları pahasına mücadele edenler içerisinde yer alarak şehit olmuştur.

Şehit Komiser Muhsin KİREMİTÇİ´nin aziz hatırasına hürmeten ismi ebediyen yaşayacaktır.