Isparta

GENÇLER DAVRAS'DA BULUŞTU

Abone Ol

Akdeniz Bölgesi AK Parti Gençlik Kolları Hizmet İçi Eğitim Seminerinde Bir Araya Geldi. Isparta, Burdur, Antalya, Afyon ve Denizli'den 200'e Yakın Gençlik Kolları Üyesinin Katıldığı Seminerde, Kişisel Gelişim Uzmanı Adem Karafilik Tarafından "Toplum Önünde Söz Söyleme Sanatı ve Etkin İletişim Becerileri" Konusunda Bilgiler Veriliyor.

Toplantının açılış bölümünde konuşan Gençlik Kolları Isparta İl Başkanı Faruk Daşdöner, toplantıya ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Isparta Milletvekili Emin Bilgiç seminerin açılış bölümünden yaptığı konuşmada demokrasisi oturmuş Avrupa Devletleri"nde siyasi partilerin gençlik teşkilatlarına önem verildiğini ve bugün önemli mevkilerde bulunan bir çok şahısın gençlik kollarından geldiğine işaret etti. Bilgiç, “Gençlik Kolları seçimden seçime görev verilen, seçim çalışmalarında kahvehanelerde broşür dağıtıp, pankart asanlar olarak görülmemelidir. AK Parti olarak bizler sizlerin önemini biliyor ve sizlere değer veriyoruz. 2007 yılı malumunuz seçim yılıdır. Sizlere burada çok önemli görevler düşüyor. Beş yıllık iktidarımız döneminde birbirinden güzel icraatlarımız oldu. Bizler bunları partimizin yayın organlarında duyuruyoruz ama bunu yerel bazda anlatmamız halkımıza tanıtmamız gerekiyor. İşte burada sizlere önemli görevler düşüyor. Bugün burada katılmış olduğunuz seminer, sizlerin ömür boyu ihtiyaç duyacağınız bir çok bilgi edinmenizi sağlayacaktır.” dedi.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Hakan Tütüncü ise yaptığı konuşmada Gençlik Kollarında görev yapan tüm bireylerin kendilerini aydınlık Türkiye"nin geleceği olarak görmeleri gerektiğini ve bu düşünce ile hareket etmelerini istedi. Tütüncü daha sonra şunları söyledi, “Sayın Başbakanımız da bizler gibi Gençlik Kollarında görev yaptığı için bizlere çok önem veriyor. Bizlerin daha etkin olabilmesi için ne gerekiyorsa yapılmasını istedi. Ben Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı olarak çoğu zaman çeşitli yörelerdeki arkadaşlarımızı Ankara"ya davet ederek oradaki çalışmaları gösteriyor ve şevke gelmelerini sağlıyorum. Bugün burada yaptığımız seminer gerçekten çok önemli. Sosyal bir varlık olmak açısından olmazsa olmazlardan. Bu eğitimden azami ölçüde yararlanmanızı bekliyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kişisel Gelişim Uzmanı Adem Karafilik, toplum önünde söz söyleme sanatı ve etkin iletişim becerileri konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Gençlik Kolları üyeleri seminer sonrasında Davraz Kayak Merkezi"nde gezerek kayak merkezinin ve karın keyfini çıkardılar.

(İhlas Haber Ajansı)